Ta… taaa! Cea mai tânără bunică din lume e româncă!

catchy

8 March 2011

366 de “like that” şi 632 de comentarii a făcut în nici 24 de ore o ştire de pe Yahoo!Lifestyle. Titlul – “Cea mai tânără bunică din lume are doar 23 de ani”. Ok, mi-am zis, asta e, lumea e grăbită.

Subtitlul face însă lumină şi pe noi, mândri nevoie-mare, fiindcă… ta-taaa! tânara bunicuţă e… româncă.  O cheamă Rifca Stănescu (dacă nu e inventat, e o combinaţie aiuritoare :)), trăieşte în Marea Britanie, are 23 de ani şi a declarat  pentru tabloidul The Sun că se trage dintr-un sat imaginar din România, Investi (Inveşti, cu diacritice). De unde ar fi fugit în lume la 11 ani, cu Ionel Stănescu (!?), de 13 ani. Rifca a născut la 12 ani, şi acum doi ani, fiica ei, Maria, măritată de la 10 ani, a născut la rândul ei, la şi mai frageda vârstă de 11 ani. 

Halucinantă poveste despre copii cu copii, dar nu şi pentru copii.  Care a făcut rapid înconjurul lumii şi ne promite o notorietate de durată, pentru că Rifca şi-a adjudecat şi următoarele recorduri de “cea mai tânără stră, stră, stră…bunică”.

Citiţi şi

Scorpie sau doar spune adevărul?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
930 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro Web analytics

catchy.ro