Taxă pe privit la intrarea în magazine

catchy

28 March 2013

Poate părea ciudat, nu?, să vezi la intrarea într-un magazin un afiș în care ești atenționat că dacă intri doar ca să privești marfa, fără să și cumperi ceva, trebuie să plătești 5 dolari (australieni). Și totuși, tot mai mulți proprietari au decis să-și întâmpine în felul acesta, care mai degrabă alungă decât invită clienții, din cauza concurenței făcute de magazinele online.

Oamenii vin, probează, pipăie, măsoară diverse produse, apoi se duc acasă și le comandă pe internet. Sub presiunea prețurilor practicate de magazinele online, care nu au aceleași cheltuieli pentru a funcționa, comercianții off line au decis să pună o taxă pe acest serviciu pe care îl fac publicului și implicit concurenței. Așa cum vedeți în fotografie, taxa pe privit se deduce apoi din totalul cumpărăturilor, dar tot un gest neprimitor se cheamă… Voi cum ați reacționa la un asemenea anunț? 🙂

Citiţi şi

Cele mai bune 10 țări din toate punctele de vedere

Cronica unei morţi anunţate: Marea Barieră de Corali (n. 25 Million BC – d. 2016)

Cele mai bune destinaţii de vacanţă ale anului 2016

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,049 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro Web analytics

catchy.ro