Te iubesc. Pricepi?

4 August 2017

Te iubesc. Pricepi?

Așa mi-a spus. Nu l-am crezut nici prima dată. Nici a doua. Niciodată. Dar ultima oară a venit din senin. Ca o lovitură. După o pauză impusă.

Și nu vreau. Am vrut și am crezut că mi-a trecut. Dar s-a întors. Și m-am întors. Și dorul a început iar să muște. După zile întregi de chin, când m-am ostenit să-l domesticesc. Și iar a spus-o. Dacă minte? Dacă ține degetele încrucișate când spune asta? Dacă închid ochii și mă prefac că nu văd cuvintele acelea? Dacă mă păcălesc și-mi mut gândurile spre cer? Dar tot aud. A spus-o și n-am vrut. Și-am auzit, deși a scris. Și m-am cutremurat. Să nu te joci, băiete, cu așa ceva…

sarut

Te iubesc. Pricepi?

Așa mi-a spus. Cât o să mă mai prefac? Și dacă n-o să mă prefac, ce-am să fac? Îmi voi îndruma pașii în altă direcție. Pe drumul spre el. Doar dus. Am să pot? Măcar o perioadă? Să gust din pocal. Să beau cu nesaț. Să mă îmbăt cu șoapte fierbinți. Să-i primesc mâna. Să-i răscolesc inima. Să-l accept, în sfârșit. Să mă accepte. Dar dacă nu mă satur? Dacă îmi dă prea puțin? Dacă nu poate mai mult? Dacă mâine se va răzgândi? Pot fi răzgândite asemenea cuvinte? Le văd agățate și bine înfipte cu o ancoră. „Ai știut să țintești. Hm… ești bun…”

Te iubesc. Pricepi?

Guest post by Arestatul fără umbră

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Nu, nu, e urâtă. Și nu știi nici cât e de inteligentă

Iar încerci să trișezi

„Te iubesc, prostule!”

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
4,485 views
Tag-uri: , , ,

Your tuppence

 1. Te iubesc. Pricepi? – Lumină Din Iris / 12 August 2017 18:59

  […] Citește articolul întreg aici http://www.catchy.ro/te-iubesc-pricepi/114905 […]

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro