Teleşpan rupse topu’

4 February 2014

Pe Bookaholic.ro, 2323 de cititori au votat cea mai bună carte scrisă de un autor român, apărută în 2013. Câștigător, cu 422 de voturi,  este volumul Cimitirul, de Adrian Teleșpan, un volum de erotică gay, o carte plină de viață și energie, un flux puternic de impresii, opinii și întîmplări care s-au cerut spuse. Îi urmează Nesfârșesc de Iv cel Naiv și Lunetistul de Marin Mălaicu-Hondrari.

Cimitirul desen

În perioada 17 ianuarie–3 februarie, cititorii site-ului Bookaholic.ro au fost invitați să voteze în cadrul unui sondaj de amploare care au fost cele mai bune cărți românești din 2013. Sondajul a luat în calcul cărțile de literatură, cu următoarele categorii: Roman, Proză Scurtă și Poezie. Fiecare cititor a avut la dispoziție maximum trei voturi pe care le-a putut folosi indiferent de categorie. Astfel, cei 2323 de cititori au dat 4771 de voturi. În sondajul-concurs au fost, în total, 153 de cărți, dintre care 62 de volume de poezie, 26 de proză scurtă și 65 de roman.

Tu ai votat?Citiţi şi

J. M. Coetzee – “Deschide-ți inima!”

Tu ce faci înainte de culcare?

Fiecare dintre noi suferim de propriul rol

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
511 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro