The Pilot – dispozitivul pentru ureche care traduce în timp real din patru limbi

Catchy

17 May 2016

De multe ori ne-am lovit de bariera limbilor străine pe care nu le cunoşteam, fie când ne aflam în vizită într-o altă ţară, fie când eram nevoiţi sa discutăm cu un străin cu care nu aveam nicio limbă în comun. Situaţii amuzante uneori, dar, de cele mai multe ori, jenante şi fără ieşire. Vestea bună este că, de-acum încolo, toate astea sunt… istorie. Recent a fost creat un dispozitiv inteligent, de mărimi mici, care, plasat în ureche, îi permite purtătorului să audă conversaţia tradusă în timp real din una dintre limbile pe care dispozitivul le are memorate.

real-time-translator-ear-waverly-labs-6

Acesta se numeşte sistemul The Pilot, este produs de Waverly Labs şi va fi disponibil marelui public pentru 129 de dolari, începând din luna septembrie a acestui an. Limbile disponibile cu care sistemul jonglează sunt  engleză, franceză, spaniolă şi italiană.

real-time-translator-ear-waverly-labs-2

Dispozitivul este alcătuit din două unităţi care se potrivesc cu uşurinţă în urechi şi funcţionează precum vedeţi mai jos:Citiţi şi

Să pleci imediat, auzi?

Cum e la liceu în Franța (2)

Gata cu cărțile în dulcele grai strămoșesc!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,505 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro