The Secret Garden

22 November 2013

După ce în 2009–2010, marele pictor Ştefan Câlţia a fost invitat de Ana Wagner să-şi expună propria viziune artistică nu pe pânză, cum este obişnuit să facă, ci pe porţelan pictat, acea extraordinară expoziţie numindu-se „Ceşti cu plante de pe deal“, iată că acum cei doi artişti sunt în faţa unei noi colaborări care va face bucuria cunoscătorilor.

 

Pe 28 noiembrie, la ora 19.00, la showroomul Wagner Maison de la Porcelaine, în parteneriat cu Galeria Posibilă, Ana Wagner şi Ştefan Câlţia vor lansa o carte-eveniment, „Grădina dintre ape“. Albumul, un obiect de artă în sine, este realizat în condiții grafice și de execuție extraordinare și apare în două ediții – una îmbrăcată în hârtie şi mătase imprimată, iar cealaltă îmbrăcată în mătase și cu un insert din porțelan pictat manual, cea de-a adoua fiind o ediţie limitată.

Produsul editorial inedit este reflexia unui univers populat cu îngeri şi cu lujeri delicaţi, minuţios şi splendid conturaţi de cei doi pictori ce şi-au propus să „vorbească“ astfel despre armonia care sălăşluieşte în colţuri de natură, dar şi să-şi exprime în aceeaşi manieră insolită şi cele mai intime trăiri artistice.

 

Iubitorii de artă şi bibliofilii pasionaţi vor putea fi surprinşi în cea mai plăcută modalitate, se apropie, Sărbătorile, nu-i aşa?, cu acest volum care este un spectacol ar rafinamentului. Iar noi ne alăturăm ca parteneri acestui eveniment care ne reprezintă cu asupra de măsură.Citiţi şi

Dacă viața ta ar fi o carte, cum s-ar numi?

Un leac ieftin, eficient și la îndemână împotriva depresiei

„Spune-mi cine sunt!”

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,418 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro