TIFF 2017 îl omagiază pe Alain Delon

Catchy

4 May 2017

Invitatul special al celei de-a 16-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania (2-11 iunie) este nimeni altul decât rebelul filmului francez, simbol al cinematografiei europene și unul dintre cei mai iubiți actori ai lumii, legendarul Alain Delon. Acesta se va afla pentru prima dată în România pentru a primi în cadrul TIFF „Premiul pentru întreaga carieră”.

În onoarea sa, pe data de 9 iunie, Piața Unirii va găzdui o proiecție specială a filmului Afacerea Pigot/ Pour la peau d’un flic (1981), thriller-ul regizat de Alain Delon, avându-l pe îndrăgitul actor francez și în rol principal. Biletele pot fi cumpărate deja de pe biletmaster.ro și aplicația TIFF 2017.

Alain Delon_Le Cercle Rouge

Alain Delon, Le Cercle Rouge

Alain Delon a devenit un simbol al masculinității și a inspirat, de-a lungul timpului, nu numai industria de fashion & beauty, ci și cultura pop, având inclusiv propria linie de accesorii și parfumuri de lux.Citiţi şi

Salvați-l pe Alain Delon!

Și a fost TIFF 2017

Ia ia să fi lucrat Mel Gibson la poliţia din Videle!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
954 views

Your tuppence

 1. Lorena Dincă / 4 May 2017 21:16

  O inițiativă lăudabilă a TIFF, actorul francez reprezentând o sursa de inspirație pentru generații întregi!

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro