TIFF se vede şi la New York

24 January 2014

Ne-a plăcut întotdeauna Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), nu doar pentru filmele selectate şi prezentate, ci şi pentru organizarea impecabilă, atmosfera faină şi numeroasele evenimente ce au loc în jurul lui. Şi cum oricui îi prinde bine să ştie că face o treabă excelentă, cei care sunt în spatele acestui festival au mai primit o confirmare a valorii TIFF: festivalul va fi prezentat la New York, în cadrul Best Fest Film Series, care începe din 3 februarie.

Evenimentul de la New York a fost inițiat de centrul cultural The Town Hall și directorul său artistic, M.A. Papper, şi celebrează cele mai interesante zece festivaluri de film din lume. Anul acesta, Best Fest Film Series se va deschide cu o seară specială dedicată TIFF-ului, în prezența directorului artistic al festivalului, Mihai Chirilov. Acesta va vorbi despre selecție, concept și despre lucrurile care fac TIFF-ul unic în peisajul festivalier internațional, va prezenta posterele originale ale celor 12 ediții și câteva dintre trailerele memorabile din istoria festivalului clujean.

Ne bucurăm de succesul echipei TIFF, ştim că doar seriozitatea şi munca pot duce aici, şi suntem deja cu gândul la ediţia din acest an, care va avea loc între 30 mai şi 8 iunie, la Cluj-Napoca.Citiţi şi

Când plătești cel mai puțin pentru o vacanță într-o destinație de Oscar

Iepurele negru cu ochi roşii şi mănuşi de catifea

Salvați-l pe Alain Delon!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
327 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro