Tipologii de bărbați: ZMEUL

Catchy

8 December 2016

În viața fiecărei prințese a existat odată ca niciodată un ZMEU. De obicei, acesta are un palmares bogat, dar se jură că a fost doar ghinionist în dragoste, el nu ar fi vrut să f*tă atâtea femei, doar că p*la lui are magnet în cap. Te face să îți crească aripi de porumbel pentru ca mai târziu să te simți doar cioară.

Zmeul este pseudobărbat, deși se jură și pe shaorma de la Dristor că ești femeia vieții lui, te înșală ocazional cu o videochatistă sau o studentă sau cu oricare, doar p*dă să aibă. Asta pentru că el, c*aie-mici, are nevoie de confirmări ale bărbăției sale și ale puterii sale de seducție.

Manipulator de când era spermatozoid, te va face să te simți vinovată pentru escapadele lui sifilitice, fără excepție. Se uită languros în ochii tăi și îți spune că dacă nu erai așa posesivă, geloasă, nebună, prea rece, prea caldă etc., el nu ar fi sărit pârleazul veci. Iar tu trebuie să stai cu motorul oprit și cu frâna de mână trasă, până are el chef să îți schimbe antigelul, pentru că dacă ai face și tu asta, toți partenerii lui de Loft vor afla că ești o c*rvă nenorocită.

bărbat dezirabil

Zmeul nu prea părăsește, are nevoie de o tută credincioasă ca un Labrador, care îi spală șosetele transpirate după ce el a fost la cea mai de fiță sală de sport, o tută care îi gătește felul lui de mâncare preferat, pentru ca, după un timp, să învețe rețeta și să îi gătească studentei din cămin.

Zmeul nu prea f*te bine, doar se laudă, sau are p*la mică, pentru că de-aia are nevoie de confirmări, înțelegi, pisi? Și asta nu pentru că îi lipsește experiența, ci pentru că e prea fascinat de propria persoană, în timp ce f*te se uită la cum i se încordează bicepsul. Dacă ai și oglindă în cameră e perfect, va fi atât de acaparat de imaginea lui în oglindă, încât poți pleca în timpul sexului, dacă ai treabă în bucătărie.

Zmeul nu se va schimba niciodată. Când vei realiza asta, să nu te arunci în Dâmbovița pentru că acolo se cam urinează boschetarii care stau pe lângă Centrul Vechi și e păcat de tenul tău îngrijit cu cosmetice prea scumpe.

Deznodământul: tutele vor rămâne cu Zmeii, într-o poveste depresivă, ascunsă sub un zâmbet cu riduri prematur formate, iar femeile vor căuta bărbatul c*aie-mari.

Guest post by Diana Ilie

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.

Citiţi şi

Cui i-e frică de 30 de ani? Că mie, nu! (10 de ținut minte)

Ce cauți aici, fetițo?

Pe facebook şi pe instagram toată lumea pare fericită şi are succes

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
1,608 views

Your tuppence

 1. Vasy / 19 December 2016 23:07

  Mare adevar ai grait!
  Nici nu stii daca sa razi sau sa plangi!
  Eu una am ras :)!

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply
 2. Lia Bucur / 12 December 2016 8:28

  Nu ma pot abtine sa nu comentez o gafa de natura fiziologica. Nu “manipulator de cand era spermatozoid” ci de cand era zigot (primul stadiu al dezvoltarii embrionare). Zigotul se formeaza in urma contopirii materialului genetic al spermatozoidului cu cel al ovocitului, prin urmare spermatozoidul era al tatalui. Bietul zmeu, l-ai injumatatit, de asta are nevoie de o “tuta credincioasa”.

  Thumb up 3 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro Web analytics

catchy.ro