Turia și Michael

Catchy

26 November 2017

Australianca Turia Pitt a suferit în 2011 arsuri pe 65% din corp după ce a fost prinsă într-un incendiu de vegetație în timpul ultra-maratonului de 100 de km de la Kimberley. A stat în spital 864 de zile și a suferit 200 de intervenții chirurgicale.

turia pitt michael hoskin

Prietenul ei, Michael Hoskin, a decis să-și părăsească slujba și să aibă grijă de ea. În 2015, s-au căsătorit. Într-un interviu pentru CNN, când a fost întrebat: “Ți-a trecut vreun moment prin minte s-o părăsești sau să angajezi pe cineva să aibă grijă de ea și tu să-ți vezi mai departe de viața ta?”, replica lui a fost: “m-am însurat cu sufletul ei, cu caracterul ei, și ea e singura femeie care va continua să-mi împlinească visele.”  Nu te-am putea clona, omule? 🙂

 Turia: “o mulțime de oameni găsesc bizar acest lucru, dar viața mea este incredibilă. Am un partener incredibil, familie și prieteni. Locuiesc în Ulladulla, unul din cele mai bune locuri din Australia. Așa că, atunci când oamenii spun că le pare rău pentru mine, chiar nu-i înțeleg. Eu nu mă compătimesc deloc. Pentru mine asta trimite mesajul că încrederea este egală cu frumusețea. Sunt o mulțime de femei frumoase care n-au încredere în ele, și încrederea te face să îndrăznești, să te depășești.”

Turia maraton


Medicii i-au spus că nu va mai putea alerga. Recuperarea a început de la 10 pași într-zi, 15, în a doua… și în martie 2015 a participat la primul semi maraton de la accident, pe care l-a terminat într-o oră și 40 de minute, cu 5 minute mai repede decât performanța pe care a avut-o înainte de accident. Iar un an mai târziu, pe 8 mai 2016, Turia a terminat primul ei Ironman Australia (un triatlon de 2,4 mile înot, 112 mile ciclism și 26,2 mile alergare) în 13:24:42.

turiamichael

Și acum… iată, la începutul lui decembrie, Turia (30) și Michael așteaptă primul copil, un băiețel.

Turia pregnant naște la începutul lui decembrieCitiţi şi

“Redutabil” – dragoste, cinema și revoluție

Tu ești tot ce mi-am dorit, dar…

„Jesus is my boss. Amen!”

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
18,209 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro