Un metrou numit dorință (de a-ți găsi perechea)

19 May 2013

Dacă nu ești genul care așteaptă la fereastră sosirea unui cavaler călare, atunci probabil că ești deja în căutarea lui. Unde te duci atunci când ai încercat deja, fără succes, baruri, cafenele, muzee, expoziții de artă sau tabere de pictură? În metroul din Praga! A fost ideea companiei de transport public de a transforma metroul într-un loc de socializare și, desigur, de a-i crește popularitatea. Care ar fi șansele ca un om singur să se îndrăgostească la metrou? În Praga trăiesc 1,25 milioane de oameni, iar cu metroul circulă zilnic în jur de un milion și jumătate, cu tot cifra incluzând și numeroși turiști.

Pe lângă afișele care-i vor îndruma pe localnici și pe turiști să ia metroul pentru că pot economisi timp, pot citi până la destinație, vor exista și unele care promovează îndrăgosteala la metrou. Astfel, câte un vagon din fiecare tren va fi rezervat oamenilor care speră să cunoască pe cineva. Asta nu înseamnă că nu pot urca și călători care poate au verighetă pe deget, însă aceștia ar trebui să se aștepte să fie eventual abordați de o necunoscută sau un necunoscut.

Unii s-au declarat scandalizați de idee, spunând că dacă ar fi văzuți într-un astfel de vagon, ar sfârși ironizați de cunoscuți sau compătimiți din cauza disperării afișate public. Când de fapt ei au urcat în cel mai apropiat vagon, ignorând poate semnele afișate pe uși. Pentru alții în schimb e un fel de speed-dating, pe durata unei stații de metrou. Observi, dacă-ți place, poate vorbești. Și, de ce nu, s-ar putea să cobori la următoarea stație cu cineva de mână.Citiţi şi

Cum am ajuns amanta iubitului meu

Cape Town: Nu tragi apa decât dacă faci treaba mare. Treaba mică o lași acolo sau, eventual, pui un pic din apa gri

Piua!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
808 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro