Un ou şi-un stilou…

12 February 2012

Pandantul cu un drăgălaş ou Fabergé, foarte popular ca dar între 1885 şi 1917, este disponibil în ediţie limitată anul acesta pentru Valentine’s Day la numai 10.000 de dolari bucata. Din aur roz de 18 carate, măsurând doar 2,2 cm în înălţime şi legat cu o fundiţă bătută cu pietre scumpe, ar putea atârna la gâtul zvelt al unei doamne… Acum, dacă nu aveţi cum, arătaţi-i poza şi că măcar ştiţi ce e un ou Fabergé… Sigur va zâmbi.  

Şi iată cum ar putea răspunde doamna care a primit un OU: oferind iubitului un stilOU. De la S.T. Dupont, casă cu tradiţie, care marchează anul dragonului prin trei colecţii limitate la câte 8, 88 şi 888 de exemplare fiecare. Dragonul de pe stiloul din cea mai restrânsă colecţie are 88 de diamante încrustate pe corpul dragonului purtător de noroc chinezărit manual, care îşi va privi stăpânul cu cele două rubine pe post de ochi.

Alegerile acestea au fost doar aşa, FYI only :).  Citiţi şi

Alphonse Mucha & FREYWILLE

Cocalarii și prințesele, urmăriți în habitatul lor natural: Dubaiul

Cum ar fi fost, dacă ar fi fost

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
1,607 views

Your tuppence

 1. Fabergé – The Art of Colour | Catchy / 12 November 2013 11:33

  […] a capetelor încoronate şi a deloc puţinilor purtători de blazon de la curtea Mamei Rusia. Acest nume făcut celebru de Gustav Fabergé şi, mai apoi, de fiul său, Peter Carl, este sinonim cu excelenţa în arta […]

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro