Un președinte nesimțit, ce mai!

Catchy

9 January 2017

Donald Trump a reacționat la discursul critic ținut de actrița Meryl Streep la decernarea Globurilor de Aur. Vreo surpriză? Neah! A postat pe Twitter două mesaje atât de jignitoare, încât a mai reușit să surprindă.

“Meryl Streep, una dintre cele mai supraestimate actrițe de la Hollywood. Nu mă cunoaște, dar m-a atacat noaptea trecută la Golden Globes… Este una dintre slugile lui Hillary care a pierdut (alegerile) într-un mare fel.”

Meryl Streep, “overrated”… una dintre cele mai premiate actrițe, cu 19 nominalizări la Oscar și câștigătoare a trei statuete, cu două Globuri, două premii Emmy, un premiu BAFTA, un AFI, un Cèsar onorific, supraestimată. Ok, e ridicol. Aș paria că n-a văzut vreunul din filmele ei.

meryl-streep-globurile-de-aur

Doamna aceasta a cinematografiei americane, ea însăși cu strămoși germani, suedezi și britanici, a fost toată viața o antivedetă, în ciuda statutului de star. A reușit și rara performanță de-a avea o viață personală normală, din care au lipsit scenele și dramele. După o intensă și tragic încheiată poveste de dragoste cu John Cazale (Așa a iubit Meryl Streep), Meryl s-a căsătorit cu un sculptor, cu care a făcut patru copii – trei fete și un băiat – și cu care este și astăzi, după aproape 40 de ani.

Greu de atacat, nu-i așa, domnule Trump? Și atunci ce faci? Te faci de râs! Asta faci. Și, cu un drum, te pui bine și cu susținătorii proprii, pe care tocmai i-ai făcut slugi. Cu deosebirea că dumneavoastră ați câștigat într-un foarte mic fel.

Mulțumim pentru exemplu, Meryl Streep! Dacă nu vocile celor respectați se fac auzite în timpuri grele, care mai e rostul capitalului lor uriaș de încredere, apreciere, chiar dragoste?Citiţi şi

Cel mai apreciat tweet din istorie îi aparține lui Obama

Conferințe despre și pentru femei… fără femei

Dacă nu suntem în stare să facem filme de Oscar într-un an, de ce nu anulăm festivitatea?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
8,350 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro