Un tango mas(at) la Buenos Aires

Andreea Petrescu

9 April 2013

Dansatorii de tango sigur vor zâmbi la citirea titlului și a știrii. Mă gândesc că ei n-ar avea răbdarea să asculte muzica și stea nemișcați 80 de minute, în timp ce mâinile unui masor “dansează” pe trupurile lor. Dar probabil că în Buenos Aires or fi destui turiști care să aprecieze o asemenea experiență statică, dacă proprietarii hotelului Four Seasons s-au gândit s-o includă în lista de servicii speciale sub numele de Porteño Tango.

Primul pas este aplicarea unui exfoliant cu vin roşu şi vitamina E, urmat de apăsarea fierbinte a pietrelor care relaxează muşchii până la visare, ca abia după aceea să înceapă patru tande (16 melodii). Şi cum it takes two to tango, poți merge la masaj împreună cu perechea. Când vom auzi primele păreri despre cum a fost, vă vom spune și vouă. Până atunci, profit de această știre și vă invit la dans, că școlile de tango au împânzit România. 🙂Citiţi şi

Shiseido Spa – abonament la relaxare

Remodelare corporală pentru… leneșe :)

Raoul

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,078 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro