Unde mai găseşti bărbaţi în ziua de azi?

Filimon AlexandruPe toate drumurile ar fi un răspuns facil. Astăzi, nici Adam nu mai este ce a fost, iar Eva este omniprezentă! Şi nu este niciun breaking-news în toată afacerea!

Când se complică noua noastră realitate

Permiteţi-mi să fiu mai franc! Când banii intră în patul conjugal nu mai pleacă. Şi nu mă refer la celebra replică: Money is a bitch that doesn’t sleep! mă refer la faptul că aproape orice om devine mai culant, mai aplecat, dacă doriţi, în faţa banului. Acest zeu anonim din spatele banilor ne cocoşează de fiecare dată şi ne obligă la compromisuri. Pe unele suntem dispuşi să le facem, pe unele nu. Banii schimbă această perspectivă negativă pentru că, aşa cum se tot spune: „Totul are un preţ!”.

matrimoniale938x288-732x320

Scenă din piesa de teatru Matrimoniale

Povestea Evei s-a schimbat puţin… sau puţin mai mult!

În prezent, Eva este o femeie bogată care doreşte să se căsătorească. Eva apelează şi ea la un site de matrimoniale. Alege doi bărbaţi cu care să se întâlnească. Tibi şi Zaharia sunt invitaţi, în acelaşi timp, la întâlnire, pentru a li se da un test. Lucrurile se complică şi adevărul este dezvăluit atunci când apare, neinvitată, o altă femeie: Mira. Conştientă, încă de la început, că pretendenţii sunt interesaţi, în principal, de banii ei, Eva va fi uimită să afle că ceea ce îi face să lupte sunt motive mai degrabă personale, situaţii grave din prezent şi din trecut.

Mai multe detalii aici.



Citiţi şi

O femeie este neputincioasă doar până i se usucă oja

Viața ca un magazin

Măi, fetelor, ce e cu bărbaţii ăştia şi sportul numit sex?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,137 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro