Urarea ta

1 January 2018

Adunăm urările voastre pentru 2018. Mai multe gânduri bune, mai multe șanse să ni se întâmple ce ne dorim pentru noi și pentru ceilalți cu care formăm de la mica familie la marea familie care se cheamă poporul român.

inima pictura

Începem cu urarea Sînzianei Rusescu.

“Cum spunea Martin Luther King în celebrul său discurs – “I had a dream”. Și eu visez. Cu ochii deschiși. Se făcea că eram într-o țară unde toată lumea avea încredere: încredere în cei care se ocupă de administrarea acestei țări, încredere în sistemul de învățământ și în cei care decid cum să ne educe copiii, încredere în spitalele de stat și în cei care ne îngrijesc la nevoie. Încredere că voi pleca la drum și mă voi întoarce cu bine. ” Drum bun!”, așa e urarea.

Pentru o țară declarată creștină-ortodoxa (și practicantă) avem parte de așa puțina încredere. De ce? Poate pentru că încrederea se câștigă, nu se dă gratis. Da, e o afirmație mult “fumată”. Dar haideți să o câștigăm. Fiecare dintre noi acolo unde se află, puțin câte puțin, zi de zi.”

La mulți ani și la mai multă încredere! În noi, în oameni.

Cine urmează? 🙂Citiţi şi

Trebuia să aleagă

În orice relație, există un singur moment în care poți da înapoi

Mi-am asumat riscul ca lumea să creadă că mi-e amant

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
217 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro