Vă mulțumesc, doamnă

Catchy

15 March 2015

… pentru că nu a trăit exclusiv pentru băiatul ei. Astfel, iubitul meu, când era copil cu cheia de gât, a descoperit că nu poate fi spectator sau observator când vine vorba de o omletă. Că e greu să faci cartofi prăjiți, astfel, la mesele de duminică a apreciat întotdeauna efortul mamei lui de a găti 3 feluri de mâncare, indiferent dacă erau sau nu pe gustul lui. Datorită ei, iubitul meu știe că până și o salată simplă conține efort și mult suflet și nu pune niciodată de-o parte legumele din ciorbă. Fiindcă nu e bărbătește.

floare

… pentru că nu a luptat niciodată să fie egală cu un bărbat în ce privește activitățile casnice. Și-a exercitat dreptul de vot și a cerut să fie plătită conform nivelului de educație și aptitudinilor. Adică egal cu un bărbat. Dar nu și-a dorit niciodată să schimbe roata de la mașina sau să monteze chiuveta, deși sunt convinsă că ar fi fost în stare dacă era o femeie singură. Mama iubitului meu e genul de femeie care se așteaptă ca un bărbat să îi deschidă portiera mașinii și să ducă acasă plasele de la supermarket. Datorită ei, iubitul meu știe ce înseamnă masculinitatea și se poartă ca atare.

… pentru că l-a conectat la viața reală. Mama iubitului meu nu și-a petrecut zilele în săli de fitness sau la coafor decât după muncă sau în weekenduri. I-a cultivat ideea de femeie îngrijită cu părul curat, miros de săpun sau parfum, tenul îngrijit cu gerovital h3, siluetă corectă, hrană echilibrată și multe cărți. Mama iubitului meu nu a simțit presiunea de a arăta bine în absolut orice situație, l-a învățat că frumusețea adevarată a unei femei înseamnă zâmbetul, atitudinea și conversația. Și că a fi sexy vine din creier, nu din ședintele la solar.

Celelalte motive pentru care Corina Băcanu îi mulțumește mamei iubitului ei sunt aiciCitiţi şi

Dragostea pe vremea mea

Povestea noastră – neașteptată, nechemată…

Nu-i dați bunicilor, bonelor, în săptămânale și-apoi în internate, ca pe-o povară a tinereții voastre


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
4,089 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro