Vi se pare indecentă?

12 December 2013

Rochia decoltată și mulată purtată de modelul brazilian Fernanda Lima, invitată să prezinte tragerea la sorți pentru Campionatul Mondial de Fotbal, a determinat cenzurarea transmisiei televizate a ceremoniei. În Iran, aparatul de cenzură are la dispoziție câteva minute pentru a decupa imaginile care contravin conduitei musulmane a statului persan. Lucru care i-a iritat pe microbiștii iranieni.

Drept urmare, pe conturile sociale ale Fernandei a început să plouă cu comentarii deloc flatante trimise de iranieni, între care cele mai blânde sunau cam așa: Îmbracă-te, poartă un hikab! Mureai dacă îmbrăcai şi tu o rochie decentă ca să putem vedea şi noi extragerile aşa cum trebuie? Dar mulţi au fost și cei i-au luat apărarea. Așa a apărut, compensator, o pagină specială pe Facebook pentru scuze și complimente adresate Fernandei…Citiţi şi

#MenInHijab

În țara lui Omar Khayyam s-a interzis folosirea cuvântului “vin”

Noroc, Mihaela Noroc!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
2,210 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro