VIBRATE!FESTIVAL Christmas Concert

Catchy

18 December 2015

Duminică, 20 decembrie 2015, începând cu ora 18:00, are loc „Vibrate!Festival Christmas Concert” la Salonul Cerchez – Muzeul Național Cotroceni (Bulevardul Geniului nr. 1, Sector 6 – Intrarea din Șoseaua Cotroceni vis-a-vis de Grădina Botanică). Concertul este susţinut de pianista Diana Ionescu (România), violoncelistul Pau Codina (Spania) și violonistul Vlad Maistorovici (România). În program, piese de: Arcangelo CORELLI, Ludwig van BEETHOVEN și Robert SCHUMANN. Participarea la eveniment se face pe bază de invitație.

afis_cotroceni_curbe.cdr

Evenimentul, aflat sub patronajul Ambasadei Republicii Italiene în România, face parte din strategia de promovare a celei de-a doua ediții a Festivalului Internațional de Muzică de Cameră și Arte „Vibrate!festival” – Brașov, care va avea loc în perioada 19 – 26 iunie 2016 şi este organizat de Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură, Asociația Culturală Paul Constantinescu 2009 și Muzeul Național Cotroceni, cu sprijinul Administrației Prezidențiale – Departamentul Cultură, Culte și Centenar.

Mai multe detalii despre festival se pot afla pe site-ul și pe pagina de Facebook a festivalului.

Citiţi şi

Concerte de Crăciun marca vibrate!festival

Vibrate!Festival Christmas Concert 2016

Soprana Leontina Văduva în concert la Biserica Neagră din Brașov

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
195 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro Web analytics

catchy.ro