Vindecă-te! Poți! Întrebarea este, vrei?

Catchy

5 August 2017

Ce faci atunci când îți ții durerea în palme şi arde mai tare decât orice? Ce faci atunci când nu mai ai bandaje să acoperi arsurile şi chiar de ai găsi câteva, ar fi ineficiente pentru cât de grave şi adânci îti sunt rănile? Îți zic eu ce faci. Te vindeci. Nu renunți, nu îți plângi de milă, nu stai în mizerie, meditând la tot ce e rău în viața ta şi la tot ce ai pierdut sau nu. Îți acorzi câteva minute să îți plângi durerea, să o accepți şi să ți-o asumi. După alea câteva minute (minute, nu zile, săptămâni) înfrunți totul. Ieşi în lume, chiar dacă tot ce ți-ai dori acum ar fi să mori puțin.

femeie

Uită-te la tine. Uită-te atent la tine. Te iubeşti? Te respecți? Te meriți? Lasă-l pe el. Lasă-l pe el să fie bun plecat. Acum tu ai treabă cu tine. Dacă te iubeşti, fie câtuşi de puțin, atunci vei putea să realizezi că ai nevoie de tine în permanență, că oamenii cum vin aşa pleacă, că unii mai şi rămân, dar asta nu îți garantează absolut nimic. Tot ce tu trebuie să ştii şi să fii conştientă e că, atunci când eşti goală de orice, când lumea se destramă şi iadul se dezlănțuie în jurul tău, tu te poți lua în brațe şi te poți face mai puternică. Tu te ai pe tine. După plecarea lui, ştiu că ai stat mult jos, târându-te. Ştiu ca ai pierdut nopți şi în alea puține nopți în care reuşeai să adormi, te trezeai cu durere de spate de la simplul fapt că te înghesuiai într-un colț de pat pentru că pe partea lui nu puteai să dormi. Ştiu suferința. Dar mai ştiu şi că se termină. Mai ştiu că poți face față la asta pentru că ştiu ca putem fi puternice. Da, vorbesc de noi, femeile. Oricât de mult ar suna ca un clișeu, ştiu ca va fi bine. Oamenii se înlocuiesc, iar iubirile vin. Aşa că.. vindecă-te! Poți! Întrebarea este, vrei?

Guest post by Dya Dya

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Sunt eu, soția fostului tău amant

Cum e să știi că nu mai ai timp?

Nu vreau decât să fii fericit. Și asta nu se poate decât fără mine

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
10,775 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro