Votează Art Safari!

14 September 2015

Art Safari – singurul târg internațional de artă din Româinia – a fost nominalizat la premiile Municipiului București, secțiunea Arte Plastice. La a doua ediție (13-17 mai), Art Safari a reunit 300 de artişti din portofoliul a 50 de galerii de artă româneşti şi internaţionale, precum şi a 10 muzee din afara Bucureştiului.

Art_Safari_2015_Artindex_001

©Lucian Muntean

Dacă la prima ediție, pavilionul Art Safari a fost organizat în piața Enescu, într-un imens cort, anul acesta arta a acaparat etaj cu etaj discreta clădire Ciclop. Pentru orele de încântare oferite publicului bucureștean, pentru inițiativa care pune România pe harta târgurilor de artă de anvergură, vă rugăm să răsplătiți organizatorii cu un vot.

Screen Shot 2015-09-14 at 6.54.14 AM

 

Așa arată căsuța Art Safari.

Screen Shot 2015-09-14 at 8.13.22 AM

Așa puteți vota.

Toate acțiunile culturale au meritul lor, fără discuție, dar câte un eveniment ți se lipește mai tare de suflet. Și acesta a fost, pentru noi, Art Safari.

Vă mulțumim! 🙂Citiţi şi

Cu nemăsurată tandrețe, despre o îmbrățișare care amenință să se facă iubire

Generația care se vindecă de noi

Logica protestelor

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
361 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro