Vreau un prinț William!

19 January 2016

Ca orice fetiţă, am visat ani de zile să devin prinţesă şi mă uitam în jur, cu teamă, că niciun băiat nu îşi dorea să devină prinţ. Cei pe care îi cunoşteam eu voiau să devină gunoieri sau şoferi. Aşa că dorinţa mea tremura speriată la gândul că nu îmi voi găsi perechea, dar tot nu mă lăsa inima să renunţ, în fond, viaţa fără griji şi probleme nu era chiar de lepădat.

Pe la 20 şi ceva de ani, am râs, evident, de aceste visuri. Dar numai aşa, de faţadă. În secret, am continuat să sper şi asta pentru că descoperisem că actualul Rege al Spaniei, pe atunci Prinţul Felipe de Asturias, era burlac. Dar s-a năruit şi visul acesta. Apoi s-a însurat şi prinţul William… Practic, realitatea încerca să mă aducă cu picioarele pe pământ… şi a reuşit, dar numai după ce şi prinţii au devenit… taţi. O,da, cu normă întreagă. Prinţul William nici măcar nu a ascuns lumii că a schimbat unul dintre primele scutece (sigur erau scutece pampers, că-s uşor de “montat” și “demontat”) ale primului său născut, prinţișorul George de Cambridge.

scutece pampers2

„George e un pic neastâmpărat şi îi place să aibă mereu scutecul curat. Eu am schimbat primul scutec. Nu m-au lăsat să scap”, declara William presei la puţin timp după ce devenise tătic. Ba, mai mult, zicea şi că nopţile nu mai doarme dus de când e tată. Deci, şi prinţii sunt oameni obişuiţi ca mine, ca tine care, pe deasupra, mai schimbă şi scutece. Şi eu care credeam că a fi prinţ presupune doar să călăreşti cai albi şi nicidecum să ai responsabilităţi atât de… pământene.

Ce să zic… nu mai vreau să fiu prinţesă, dar vreau ca soţul meu, deşi neprinţ, să schimbe şi el scutece pampers atunci când va deveni tată. Amatori? 🙂Citiţi şi

Viitorul este „genderless”

Hocus pocus!

Despărțiri (2) ”Eu n-am nevoie să conving pe cineva să mă iubească”

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
482 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro