William va fi încoronat, Charles va abdica?

8 August 2016

Prințul William ar putea să-i urmeze la tron Reginei Elisabeta a II-a și nu tatăl său, prinţul Charles. Dacă va fi așa, fiul Reginei va abdica la timpul cuvenit, spulberând probabil visurile Camillei Parker-Bowles, devenită și mai puțin populară după moartea tragică a Prinţesei Diana.

familia regala marea britanie

William şi Kate se bucură de o mare popularitate, mariajul lor aducând un suflu nou imaginii casei regale britanice, atât presa, cât şi majoritatea britanicilor considerând-o mai potrivită pentru rolul de prințesă consoartă pe Kate Middleton decât pe soacra ei, a cărei imagine încă mai are de suferit din cauza relației sale cu neîntrerupte cu Charles.

De mai multe ori s-a zvonit că ar fi început pregătirile pentru încoronarea prințului William, nepotul mai mare al Reginei, și că ceremonia de încoronare ar urma să fie una fastuoasă și foarte scumpă. Dar cum din partea Casei Regale nu a venit nicio confirmare oficială, nu ne rămâne decât să așteptăm cuminți un alt “eveniment al secolului”. Secol care, până acum, pare confiscat de alt gen de evenimente, deloc strălucitoare…Citiţi şi

Greutatea dragostei în carate – cele mai scumpe inele de logodnă

Trei copii? Poate doar dacă faci parte din vreo Casă Regală!

Ce să faci, dacă nu te poți uita în buletin și să vezi ce vârstă ai!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
7,465 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro