Zău că n-am mințit!

Catchy

7 March 2016

Am să încep cu o confesiune. 🙂 Nu-mi sunt străine procedurile injectabile de întinerire (moderată). Și, la ultima vizită pentru retușurile anuale, doctorița m-a privit cu suspiciune după ce a comparat fotografiile – cea de anul trecut cu cea de-acum: hmmm, tu ți-ai mai făcut ceva între timp… că nu ai nevoie de alte corecții. Sigur nu m-a crezut când am negat vehement că aș fi făcut ceva între timp. Am plecat cu banii în buzunar, fericită, dar și mirată. Ce naiba, nimeni nu poate bate gravitația și timpul… Mai ales că nu dusesem cea mai sănătoasă și mai lipsită de griji viață în ultimul an.

Și răspunsul mi-a venit a doua zi în timpul rutinei zilnice de îngrijire… 🙂 The touch of gold! Inclusesem de aproape două luni un tratament de hidratare cu aur (da, precum Cleopatra! :)), dar până nu mi-a spus cineva care chiar cunoaște calitatea pielii, nu mi-am dat seama că a avut un asemenea efect. De aceea m-am hotărât să “dezvălui” secretul. Numele lui este CELLULAR RADIANCE PERFECTING FLUIDE PURE GOLD, La Prairie, ultimul venit în familia Cellular Radiance Collection, o rafinată formulă cu infuzie de aur.

la prairie gold

Puterea aurului pur combinată cu extract din Lotus Japonicas, o floare recunoscută pentru luminozitatea și strălucirea pe care le poate împrumuta. 

Acest tratament suplu, ușor penetrant, revitalizează pielea în profunzime, îmbogăţindu-i textura şi aspectul din interior. Micile imperfecţiuni dispar, iar pielea rămâne strălucitoare şi luminoasă.

 

Calități de netăgăduit: stimulează capacitatea pielii de regenerare, închide porii dilatați și diminuează petele cauzate de soare sau de trecerea anilor.

Tratamentul se aplică dimineaţa şi/sau seara după demachiere, tonifiere şi aplicarea unui serum. Se întinde uşor, cu buricele degetelor, și se lasă să se absoarbă complet. Dacă este nevoie de o hidratare mai intensă, se aplică peste o cremă hidratantă.

CELLULAR RADIANCE PERFECTING FLUIDE PURE GOLD (flacoane de 40 ml) este disponibil din februarie și pe piaţa din România.Citiţi şi

Wagner Arte Frumoase și Povești – porțelan pictat manual cu aur

Crăciunul femeilor catchy

Eu nu vreau să schimb lumea…

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
799 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro