Ziua în care Jacqueline Kennedy a devenit Jackie O.

Catchy

20 October 2014

20 octombrie, 1968 – la cinci ani de la moartea lui JFK, fosta Primă Doamnă a Americii, Jacqueline Kennedy, devine Jackie O. în urma căsătoriei cu armatorul grec Aristotel Onassis.

Jackie-wedding-LIFE_thumb

Jackie a îmbrăcat o rochie bej creație Valentino și a purtat bijuterii în valoare de 1, 2 milioane de dolari. Petrecerea restrânsă a avut loc pe yachtul Cristina…

cristina

… acostat în insula Skorpios din Marea Ioniană, amenajată și împădurită de Onassis după ce o cumpărare în 1962 cu echivalentul a 10.000 de lire sterline.

Skorpios--z

Reședința principală arăta așa…

Skorpios-2--a

… dar pentru Jackie s-a construit o căsuță retrasă într-un golf, unde a fost cărat nisip de pe o altă insulă pentru a-i crea și o plajă.

built-house--z

Căsătoria lor a durat șase ani, până la moartea lui Onassis, care a fost înmormântat pe insulă. Tot aici sunt înmomântați ambii copii ai armatorului – Alexander mort într-un accident aviatic în 1973, și Cristina, după în atac de inimă, în 1988, la 37 de ani.

jacki-onassis--a

Insula Skorpios a fost vândută în 2013 unui miliardar rus pentru suma de 100 de milioane de lire sterline, după ce interesați de cumpărarea ei se mai arătaseră Giorgio Armani, Bill Gates și Madonna.Citiţi şi

Trebuie să apară urgent niște povești actualizate

Ce faci, iei la rând toate prietenele mele?

Moda lui 2018 pentru femei și… bărbați?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
3,206 views

Your tuppence

 1. Cinci trucuri ca să pară că ai cu ce – Fashion, Featured | Catchy / 27 September 2016 19:53

  […] şi lasă impresia de femeie puțin ocupată, puțin în vacanță…  Gândește-te la Jacqueline Onassis! ? Astfel, bugetul tău redus va rămâne un secret bine păzit. Nu uita nici de varianta […]

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro