Ziua Petronelei Rotar

18 November 2015

Sâmbătă, 21 noiembrie, este ziua Petronelei Rotar. Nu, nu ziua de naştere, ci ziua care marchează două evenimente importante pentru demersul său de scriitor şi dramaturg: La Târgul Internațional de Carte Gaudeamus (18-22 noiembrie 2015), de la ora 15.00, are loc lansarea cărţii efectul pervers, la standul editurii Herg-Benet. Despre acestă ultimă scriiere a sa, Petronela mărturiseşte într-un articol pe blogul personal: „Nu știu ce să spun despre cartea asta. Am zis deja că e o carte îngrozitoare. O carte despre singurătate și încă alte câteva chestii oribile. O carte care a țâșnit irepresibil, fără ca eu să o fi cerut sau așteptat. (…) O carte dureroasă.”

coperta-final-785x510

Petronela nu se află la debut, având deja publicate două volume: „O să mă ştii de undeva” şi „alive”, de asemenea, apărute la editura Herg-Benet.

teatru Impreună

Şi tot sâmbătă, de la orele 17.00 și 19.30, la Teatrul de Artă (Str. Sfântul Ştefan nr.21), se va juca piesa Petronelei Rotar „Împreună”, pusă în scenă de Teatrul Andrei Mureșanu din Sfântu Gheorghe, având scenariul scris după un articol publicat în decembrie 2013, în revista noastră: Crăciun de casieriță.

Pentru că sala e mică (80 locuri), puteți face rezervări la 0752 228 081 sau 0725 112 225. Desigur că autoarea va fi prezentă în sală. 🙂Citiţi şi

Pe-tro-ne-la: „E foarte frumos să fii femeie”

Ce se întâmplă în iubire

”Splendidul loc al fericirii supreme…”

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,107 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro