26 aprilie – Super Lună Roz (lună plină în Scorpion)

25 April 2021

De la NASA: Super Luna Roz, a doua cea mai mare Lună Plină din 2021, va avea loc luni, 26 aprilie. Luna va putea fi observată cu ochiul liber timp de trei zile, de duminică seară până miercuri dimineață. Acum, Super Luna va fi mai aproape de Pământ decât oricare dintre celelalte luni pline din acest an, mai puțin cea din 26 mai.

DE LA ADRIANA TUDOSĂ: O Luna Plină luminează problemele care există deja, care nu au fost rezolvate sau care au fost rezolvate dar în dezacord cu cerințele divine. În același timp, o Luna Plină poate fi aducătoare de bonusuri substanțiale, dacă le merităm. Polaritata Scorpion-Taur se ocupă de echilibrarea unor energii ce au în comun preocuparea pentru bani, valori, control, sexualitate, senzualitate, putere, încăpățânare extremă.

Dacă Taurul se ocupă de tot ce are o formă concretă, de tot ce este al meu (verbul caracteristic taurului este a avea), de puterea personală, posesii și statut, Scorpionul se ocupă de tot ce este al celuilalt, de manipularea și controlul celorlalți, de puterea colectivă, de posesiuni comune, afaceri, distrugerea formei, schimbare și transformare profundă (verbul caracteristic este a dori).

Dacă Taurul este atras de lucrurile simple, tangibile în viață, Scorpionul este atras de mistere, secrete, înșelăciuni, fraude, bani mulți, controlul și manipularea celorlalți, experiențe intense. Fiecare energie dezvoltată în defavoarea celeilalte produce un dezechilibru, iar această Luna Plină ne arată într-un mod destul de emoțional ce am dezvoltat prea mult și am dezechilibrat viață noastră. În mod ideal, aceste energii sunt în echilibru, dar viața pe pământ este trăită aproape în permanentă prin dezechilibre relaționale, financiare, emoționale.

Această Luna Plină face o mare lumina pe conflictele emoționale din interiorul nostru și ne poate ajuta să le vindecăm, curățăm, eliminăm. Este cel mai bun moment pentru a înțelege cauza dezechilibrelor emoționale, a problemelor financiare, a tot ceea ce ne afectează sufletul. Deoarece semnul Scorpionului guvernează marile afaceri, bani mari și marile secrete, vom auzi multe în zilele următoare cu privire la agendele ascunse care vor ieși la iveală.

Luna Plină în  Scorpion “aprinsă, luminată, electrizată” de Soarele în Taur va aduce în lumina motivațiile ascunse, temerile îngropate, rănile vechi, afacerile necurate, planurile și luptele ascunse pentru putere, bani. Această Lună Plină ne îndeamnă să descoperim propria noastră putere anunțându-ne că este un moment excelent pentru a  scapă de temeri și obiceiuri vechi care limitează într-un fel dezvoltarea noastră.

Tot ce ține de taxe, bani, resurse comune, împrumuturi bancare, probleme de intimitate, cercetare, auto-examinare, lupte pentru putere, manipulări din umbră, răzbunări, trădări, agresivitate, sunt energizate în următoarea perioadă.

Cum Scorpionul este profund interesat de descoperirea adevărului, această Luna Plină adoră să ajungă la adevărul lucrurilor și ne ajută să descoperim și să descifrăm esența din spatele lucrurilor într-un mod rapid și eficient.

Scorpionul reglementează, de asemenea, probleme legate de viață, moarte, transformare, intimitate, relații, distrugere, reînnoire și regenerare. Iar Luna Plină în Scorpion amplifică situațiile de criză, deciziile de viață și de moarte, serviciile de urgență, transformările profunde, renașterea din propia cenușă (reînvie mitul păsării phoenix). În același timp, această Luna Plină în Scorpion ne ajută în orice circumstanță care necesită reconstrucție, reînnoire și reformă. Luna plină în Scorpion răsplătește răbdarea, capacitatea noastră de a face față încercărilor și testelor vieții, refuzul de a admite înfrângerea, biruința asupra planurilor otrăvitoare ale unora care vor să ne manipuleze, controleze.

Influența majoră a acestei energii va fi asupra semnelor fixe: Scorpion, Taur , Leu, Vărsător, mai ales pentru cei născuți în apropierea datei de 27 aprilie, iulie, octombrie, ianuarie (plus, minus trei zile), dar și pentru cei care au planete personale, ascendentul, casa carierei, casa partenerului pe gradul 8 în zodiile fixe (Scorpion, Taur, Leu, Vărsător).

Horoscopul pentru fiecare zodie pentru această Lună Plină,

aici.

Mulțumim, Adriana Tudosă! Citiţi şi

Lună Plină în Săgetător: o garanție astrală că vom întâlni “o mâna întinsă”

20 octombrie 2021: Luna Plină în Berbec și mesajele ei pe zodii

22 august: Luna Plină Albastră în Vărsător – primim a doua șansă

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro