26 mai 2021 – eclipsă totală de Lună în Săgetător

26 May 2021

Pe 26 mai 2021, ora 14:15, ora României, vom avea prima eclipsă de lună din acest an, se întâmplă să fie și prima eclipsă totală din ultimii doi ani. Numită și Super flower blood moon (super lună florală sângerie) pentru că reflectă abundența florilor de primăvară, eclipsa totală de Lună în Săgetător (semn mutabil de foc) oferă abilitatea de a vedea situațiile de viață din perspective multiple. O eclipsă de lună are loc în timpul unei luni pline. Luna plină marchează un moment de finalizare sau revelație și trimite lumina ei asupra lucrurilor și relațiilor de care trebuie să ne ocupăm. Eclipsa de Lună este tot o lună plină, dar acuma intervine axa destinului, totul poate fi brusc și fără nici o avertizare. Acum nu vom vedea lucrurile în același mod ca în cazul unei luni pline, lumina o poate vedea doar sufletul iar intuiția – vocea sfântă din noi – ne ajută să discernem adevărul de iluzie, să ne deschidem către noi posibilități.

În timpul acestei Eclipse totale de Lună în Săgetător, Luna pe gradul 5:26 Săgetător este în opoziție cu Soarele pe gradul 5:26 Gemeni în apropierea Nodurilor Lunare – Nodul Sud pe gradul 10:44 Săgetător în opoziție cu Nodul Nord pe gradul 10:44 Gemeni. Cu această Eclipsa de Lună, bat clopotele astrale pentru momente de viață importante, sortite, nu poți să nu auzi aceste tonuri astrale importante.

În timpul Eclipsei de Lună, Pământul este între Soare și Lună, iar pentru o scurtă perioada de timp, putem vedea cum umbra pământului devine calea de transmitere a luminii către Lună, o lumina roșiatică cu nuanțe de maro și gri. De aceea i se mai spune Lună Sângerie Suntem radiografiati astral, iar ceea ce vedem poate fi greu de crezut, înghițit, poate fi șocant, transformator, inovator. Rolul major al acestui aspect astral nu este să ne sperie, ci să ne arate ce trebuie să îmbunătățim la noi, în relațiile noastre.

The Eyes Of God (peșteră în Bulgaria)

“ Care pe care …” este un mesaj important al acestei eclipse de luna ce aduce față în față exact că pe o tablă de șah, cele două Luminarii însoțite de cele două Noduri Lunare.

Este o Eclipsa de Lună asociată cu Nodul Sud lunar în Săgetător ce va forță eliberarea noastră de tot ceea ce ne ține pe loc, fie că vorbim de o relație, de un loc de muncă, de o credință, de o speranța, o dogmă, un pastor, de o durere în suflet. Nodul Sud Lunar poate fi văzut că un loc de confort, ceea ce simțim că știm și că facem bine și, prin urmare, avem tendința de a dori să rămânem în acel spațiu. Nodul Sud reprezintă, de asemenea, locul în care avem afaceri neterminate. Această ar putea fi „karma” pe care nu am plătit-o, lucruri pe care nu le-am finalizat niciodată sau șanse pe care nu am avut curajul să le îmbrățișăm. Această eclipsa susținută de Nodul Sud în Săgetător ne face un semn să terminăm lucrurile pe care le-am lăsat nefăcute în trecut și de asemenea poate fi o șansă trecută reînviată.

Toate eclipsele de lună sunt “Luni Pline” ce ne obligă să găsim un echilibru între energiile Săgetător–Gemeni implicate. Lecția importantă a acestui moment este găsirea unui echilibru între cele două energii care trag de noi în direcții diferite, să facem diferența dintre ceea ce este util și informațiile care creează conflicte, care ne înșeală.

O Super Lună Florală și Sângerie

©HARLEY WEIR 

Eclipsa de Luna în Săgetător poate să ne ajute să vedem imaginea de ansamblu a unei experiențe, taie iluziile, șmecheriile, minciunile, și ne conectează cu adevărul gol, goluț. Ne ajută să identificăm concepțiile, ideile, știrile greșite, amintindu-ne că lipsa unei comunicări clare, sincere și corecte conduce la conflicte. Totul este despre adevăr și libertate. Putem culege roadele acțiunilor naive, riscante iar aventură printre nori se sfârșește în mai mute feluri (mutabilitatea semnului săgetător). De asemenea, acest moment astral poate crea destulă nesiguranță, îndoieli, teamă, sensibilitate extremă. Pot fi dezvăluite și informații prețioase legate de străinătate, călătorii în străinătate, negocieri în străinătate, învățământ superior, legislație, funcționarea sistemului judiciar, religie, comerț cu țări străine. Constructiv, această Eclipsa ne spune că este timpul să ne deschidem mintea către o gama largă de posibilități și să înțelegem că adevărul poate fi transmis prin multe perspective și limbi, iar cei mai buni profesori sunt cei mai receptivi elevi. Există multe adevăruri și multe cai la fel de „corecte” în viață pe care oamenii aleg să le urmeze. Modul de a ieși din acest mod dogmatic de operare (Săgetător) este de a adopta o curiozitate copilărească (Gemeni) față de viață, explorând și punând la îndoială totul. Calea de urmat acuma este Nodul Nord în  Gemenilor luminat de Soarele în Gemeni ce ne încurajează să punem la îndoială totul și să căutăm propriul adevăr. Trebuie să redevenim elevi și să căutăm curioși în noi înșine și în mediul/ realitatea noastră imediată pentru a găși propriile noastre adevăruri personale. Singurele cunoștințe și credințe care sunt utile pentru a trăi și a le împărtăși sunt cele care se pot manifestă în realitate. Trebuie să ieșim din tărâmul norilor(Săgetător) și să coboram în viață reală de zi cu zi(Gemeni). Nu putem înțelege cu adevărat conceptele superioare și lumea în general, dacă nu ne înțelegem mai întâi pe noi înșine, lumea din jurul nostru și oamenii din ea. Atât adevărul cât și falsitatea pot zbura la fel de repede dar de cele multe ori, o informație falsă circulă cu o viteză mult mai mare decât adevărul care vine șchiopătând după ea. Așa ne lăsăm înșelați de fel de fel de informații.

Cu Luna în Săgetător în opoziție cu Soarele în Gemeni în apropierea axei nodale Săgetător-Gemeni, este timpul să revizuim sistemele noastre de credință, să înțelegem că Credință fără fapte bune este moartă. Adevărată credință (Săgetător) are ca rezultat o creație nouă, nu o repetare a acelorași tipare de comportament păcătoase, înșelătoare. Așa cum a scris Pavel în 2 Corinteni 5.17: „Căci, dacă este cineva în Cristos, este o făptură nouă. Cele vechi s-au dus, iată că toate lucrurile s-au făcut noi.” A avea credință (Săgetător) înseamnă ceva mult mai mult decât un principiu pe care îl apărăm și la care ținem din obișnuință. A  avea credință, este ceva ce trăim în realitate (nu în teorie) și împărtășim cu alții.

Chiar dacă puterea credinței noastre este incontestabilă, marea provocare este să învățăm cum să luăm în considerare alte perspective și informații care ar putea să ne ajute să vedem altfel lucrurile, viață, divinitatea. Curiozitatea  este o parte imensă a creșterii noastre că ființe umane și cu cât putem fi mai deschiși la minte, non dogmatici, cu atât vom găși că cerul vine în întâmpinarea noastră cu informațiile necesare evoluției noastre.

Cum Săgetătorul stăpânește mintea și inelepciunea superioară, această eclipsa ne permite să ne concentrăm pe imaginea de ansamblu și să vedem lucrurile dintr-un punct de vedere mai expansiv. Datorită naturii acestei eclipse de luna, putem descoperi, de asemenea, secrete sau informații ascunse care pot inspiră schimbări sau transformări importante. Cunoașterea aduce putere și s-ar putea foarte bine să descoperim că informațiile care vin spre noi acuma ne pot oferi indicii pentru următorii pași.

Focul semnului Săgetător este legat de focul spiritual al sufletului, de înțelepciunea eternă și divină a subcontientului de care trebuie să invam să ne folosim. Subconștientul nostru este asemeni unui soldat ascultător care execută ordinele pe care i le dăm, și tocmai de aceea trebuie să învățăm să fim foarte atenți la gândurile și cuvintele noastre. Putem modifică condițiile vieții noastre schimbând CUVINTELE.

Emoțiile intense asociate cu acest moment de eclipsă pot acționa ca un ceas deșteptător în special pentru cei care au gradele 6 Săgetător, Gemeni, Fecioara, Pești (semnele mutabile) activate în harta natală.

Horoscopul fiecărei zodii pentru această Lună Nouă,

aici

Mulțumim, Adriana Tudosă!Citiţi şi

Horoscopul lunii iunie 2020 – momente de trezire la realitate

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro