5 motive pentru care să alegi haine pentru copii din gama iELM

2 May 2022

Odată cu trecerea timpului, copilașii cresc iar hainele lor rămân doar o amintire plăcută. Cu toate acestea, cei mici au în continuare nevoie de o îmbrăcăminte adecvată, care să ii ajute să descopere lumea din jurul lor și să se dezvolte armonios.

În continuare, vei regăsi câteva motive care să te ajute să alegi brandul iELM pentru garderoba micuțului tău, și vei vedea în același timp de ce anume iELM întrunește toate condițiile necesare pentru a deveni brandul tău preferat de haine pentru copii:

  1. Hainele iELM au o croială confortabilă

Unul dintre cei mai importanți factori de care trebuie să ții cont atunci când alegi haine pentru copii este confortul. Cei mici au nevoie să se simtă în largul lor atunci când își poartă hăinuțele preferate, tocmai ca să se poată bucura de lumea din jurul lor. Hainele de la iELM au o croială care le permite celor mici să se miște în voie, ceea ce le aduce printre hăinuțele preferate ale părinților și copiilor din România, și nu numai.

De asemenea, iELM oferă hăinuțe nu doar confortabile, ci și sigure pentru copii, adăugând protecție pentru bărbie la fiecare articol care are fermoar.

  1. Sunt create din materiale versatile

Brandul oferă atât hăinuțe pentru sezonul cald, cât și pentru sezonul friguros. Confecționate din materiale de calitate precum bumbacul organic sau softshell-ul, piesele vestimentare marca iELM pot fi purtate cu ușurință atât afară, cât și în casă. Pe timpul călduros, hăinuțele din bumbac sunt cele mai potrivite pentru copilași deoarece acestea lasă pielea să respire în voie, iar astfel cei mici pot să se bucure de activități precum joaca sau alergatul în natură.

Pe de altă parte, în timpul sezonului friguros hăinuțele din softshell sunt recomandate pentru că acestea sunt căptușite cu fleece, menținând temperatura corpului celor mici.

  1. Ai posibilitatea de a le personaliza

iELM oferă serviciul de personalizare a hainelor pentru copii, iar printre opțiunile pe care le ai atunci când optezi pentru acest serviciu se numără citate drăguțe, simboluri jucăușe sau chiar numele micuțului tău. De asemenea, personalizarea se face folosind un material reflectorizant, astfel încât cei mici să fie în siguranță chiar dacă afară este întunecat sau înnorat.

  1. Hăinuțele sunt colorate și în trenduri 

Brandul iELM oferă în gama sa numeroase imprimeuri și culori pentru hăinuțe, pornind de la modele mai simple până la modele mai complexe, și de la culori deschise până la culori închise. Toate acestea oferă multiple opțiuni care se potrivesc cu personalitățile diferite ale copilașilor, aducându-i pe cei mici în centrul atenției.

De asemenea, iELM oferă și colecții asortate părinți-copii, oferindu-ți posibilitatea de a ieși afară împreună cu micuțul tău purtând hăinuțe cu același design. S-a dovedit că acest lucru are un impact pozitiv asupra copiilor, deoarece părinții sunt primele modele în viață ale celor mici.

  1. Brandul este prietenos cu mediul înconjurător

Nu în ultimul rând, hainele pentru copii din gama iELM sunt create fără substanțe chimice periculoase, respectând mediul înconjurător. iELM folosește textile organice în procesul de producție (așa cum este cazul bumbacului certificat GOTS), utilizând doar materiale cu impact redus asupra  naturii.

iELM îmbină atât calitatea hainelor pentru copii și siguranța celor mici, cât și designul vesel, acestea fiind caracteristicile unui brand care se află în topul preferatelor de către părinți.Citiţi şi

Ediția inaugurală CHANEL NEXT PRIZE și-a desemnat câștigătorii: zece creatori vor împărți un milion de euro

Pinterest – Platforma care stă la baza a sute de mii de idei geniale!

32% dintre români consumă produse ecologice de 2-3 ori pe săptămână

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro