Bărbaţii cool, Bâlciul Deşertăciunilor şi fotoşopul

Mihaela Cârlan

10 January 2012

O traducere liberă pentru cei 20 de bărbaţi aleşi de “magazinul” Vanity Fair, de-a lungul a 20 de ani, să împodobească fie coperta, fie interiorul unor ediţii. Actori celebri, care au răvăşit câteva vieţi de femei cu care au avut mai îndeaproape de-a face, dar şi pe-ale altor câteva milioane care i-au visat chiar şi în braţele iubiţilor lor. Talentaţi din cale-afară, unii, frumoşi de pică, alţii, câţiva, din amândouă.

 

Sigur v-aţi mirat de o anume fotografie care nu era din acelaşi film cu celelalte din galerie. Să vă explic. Mai deunăzi, am găsit pe un site celebrităţi  coborâte de pe soclu printre muritorii de rând prin fotoşopare, dar în sens invers. O galerie foto intitulată “If Celebrities Moved to Oklahoma” , adică , mai la ţară, aşa. Noul look îi arată mai grăsuţi (semn de sărăcie, în general), îmbrăcaţi modest, semănând foarte tare cu oamenii obişnuiţi. Iată, de exemplu, The Douglas’ din… Mizil.

Vedeţi? Cu un simplu exerciţiu de imaginaţie, care uneori n-ar fi chiar departe de realitate, ne-ar putea fi mai bine tuturor alături de cel/cea cu care trăim zi de zi.  Pentru că cea mai necinstită competiţie în care poţi antrena pe cineva este aceea cu un personaj plăsmuit, pe care niciodată nu-l va putea înfrunta. Şi mă gândesc la bărbaţii care nu încetează să-şi compare, şi nu doar în gând, alesele cu frumuseţi hollywoodiene bine întreţinute mediatic. Paradoxal, pozele de paparazzi sunt mai rău primite de aceştia decât cele fotoşopate. Şi nu pentru că ar fi ilegale şi imorale. Ci pentru că spulberă mituri. Care, cui folosesc, dacă pot să întreb. 🙂Citiţi şi

Și-a cerut iertare și a recunoscut că a greșit? Nu-i a bună!

De ce femeia trebuie să fie „sexul frumos”?

De ce nu vrea să mă mai vadă?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
3,055 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro