Cadouri de inspiraţie pariziană pentru Crăciun

19 November 2010

Nu ştiu când a trecut timpul şi iată că începem să vorbim despre Sărbători. Eu, una, încă mai am costumul de baie la îndemână, iar vara asta indiană mă face mai degrabă să cumpăr tricouri, şi nu fulare, cizme sau paltoane. Şi totuşi, acuş-acuş vine Crăciunul şi oricât de experimentată ai fi în alegerea cadourilor, sugestiile sunt întotdeauna binevenite.

Pentru cele care v-aţi dorit întotdeauna să vă fi născut la Paris, care iubiţi stilul şi spiritul frantuzoaicelor, care savuraţi întotdeauna, cu infinită plăcere, un caffe au lait şi un croissant au beurre, iată câteva sugestii de la cel mai înfocat susţinător al modei à la française.

Este vorba despre nimeni alta decât Sonia Rykiel, designerul francez care a pregătit pentru sezonul sărbătorilor de iarnă 2010, o colecţie dedicată de cadouri. Plină de culoare, jucăuşă, în cel mai pur spirit franţuzesc. Din care putem alege fulare şi căciuli croşetate, pentru zilele friguroase, genţi cu paiete, pentru petrecerile sfârşitului de an, bijuterii sau mărunţişuri cochete cum ar fi un burete ori o clepsidră pentru noaptea dintre ani.Citiţi şi

Ce mai vor Maria și Ion azi de la căsătorie

În iubire, nimic din ce curge doar într-un sens nu are viață lungă…

Un bărbat îndrăgostit cu ciocolată, vă rog!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro