Cadourile cu care sigur dăm greş

10 November 2012

O agenţie de PR britanică, organizatoarea Săptămânii Voucherelor şi Tichetelor Cadou (un fel de „N-ai idei? Cumpără-i o reducere!”), a chestionat 2000 de femei şi bărbaţi și a descoperit următoarele: 1. Bărbaţii cred că ideea cea mai potrivită de cadou pentru femeia iubită este o piesă de lenjerie intimă. 2. Femeile cred că bărbaţii inimii lor îşi doresc haine sau gadget-uri sofisticate. 3. Nimeni n-are dreptate. 🙂

Ca urmare, unul din şase cupluri se ceartă pe tema cadoului prost ales şi unul din 20 chiar se desparte din această pricină. Dar să vedem şi ce altceva mai tronează pe listele „ce cred ele că vor ei” şi „ce cred ei că vor ele”: pe cea a doamnelor, în urma celor două pârdalnice capcane de mai sus stau genţile, jucăriile de pluş (chiar aşa?), pantofii (indeed, tricky), bijuteriile, ciocolata, o noapte în oraş, produsele de îngrijire după bărbierit şi fotografiile înrămate (cele lăsate aşa, cu fotografiile originale ale unor oameni necunoscuţi cu danturi perfecte se pun oare?). Iar domnii ne tot dăruiesc, în afara lenjeriei intime, produse de îngrijire, parfumuri, ustensile de bucătărie (o, Doamne…), gablonţuri, ciocolată (parcă mai treacă-meargă), încălţăminte, aspiratoare (?!), flori şi, cireaşa de pe tort, DVD-uri cu exerciţii de slăbit sau haine pentru sport.

Toate femeile intervievate au spus că văd în cadouri indicii şi semnale ascunse din partea partenerilor lor. Aproape jumătate dintre ele, îngăduitoare, pun însă rateurile pe seama dispreţului masculin faţă de cumpărături, în timp ce doar o cincime se plâng că partenerul de viaţă habar nu are ce le place şi ce nu. Iar 21% dintre bărbaţi spun că nu le plac puloverele şi pace şi că ar face orice numai să nu primească pluşuri şi bomboane.

Acestea fiind zise, vă întreb: și noi, românii, suntem la fel de neinspirați când vine vorba de cadouri?Citiţi şi

Când știi că ești cel mai norocos om de pe pământ

Aş iubi de nebun o femeie frumoasă, dar numai o vară

Ce spui, doctore? Crezi că scăpam cu bine?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
2,181 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro