Când au devenit sloturile așa de greu de înțeles?

18 August 2021

Sloturile obișnuiau să fie jocuri foarte simple. Lipsa complexității, faptul că sunt foarte simplu de prins și că niciodată nu aveai dificultate în a te juca la un aparat de slot la orice casino online Romania, toate aceste avantaje erau emblematice pentru sloturi și păcănele, dar acum s-a întâmplat ceva ce nimeni nu credea că se va întâmpla vreodată. Sloturile au devenit mai complicate și nu mai sunt chiar jocuri pe care să le poată aborda orice jucător.

Cele mai mari realizări în lumea sloturilor

Această creștere a dificultății înțelegerii sloturilor vine ca un dezavantaj al faptului că sloturile sunt din ce în ce mai performante, mai distractive și oferă experiențe mai inedite în timpul sesiunilor de joc. Toate acestea trebuiau să vină cu un anumit preț, acela de a necesita un efort mai mare pentru a învăța slotul, sistemele lui și mecanica de joc.

Cele mai mari praguri din evoluția sloturilor încep chiar cu introducerea sistemului de 243 de linii de plată, lucru care a avut loc cu mult timp în urmă, mai exact în 2009, iar autorii au fost cei de la Microgaming. Acest format de joc nu mai fusese întâlnit până atunci și era primul contact al comunității cu un număr foarte mare de linii de plată de pe un slot. Evident că ideea nu a fost foarte bine acceptată fiind un principiu foarte nou, dar a câștigat notorietate când jucătorii din online promovau tot mai mult acest tip de joc.

Tamburii în cascadă au fost și ei emblematici și au schimbat radical modul în care sloturile sunt acum programate. Chiar la un an după 243, Tamburii în cascadă și-au făcut apariția în tabăra de la NetEnt. Această funcție avea să înlocuiască toate simbolurile câștigătoare cu unele noi pentru a putea forma alte linii câștigătoare. Practic, jucătorii aveau șanse mai multe, dar și mai mari de a câștiga la sloturi.

Megaways a fost momentul în care comunitatea a simțit cu adevărat ce înseamnă să ai milioane de linii de plată pe un slot. Această funcție a apărut chiar după ce sistemele de 1024 de linii de plată fuseseră făcute publice, iar la momentul acela păreau cele mai tari lucruri adăugate pe un joc de slot vreodată.

Megaways are tamburi care se pot extinde enorm de mult și care pot crea milioane de linii de plată pentru jucător. Nu este un mod foarte simplu de joc, dat cu siguranță are potențial.

Au mers sloturile online prea departe? 

Nu este vina nimănui că sloturile au devenit ceva ce nu este caracteristic acestui joc. Jucătorii au cerut mai multă acțiune, iar acum au primit ceea ce și-au dorit. Cu cât tehnologia avansează mai mult, cu atât creatorii de jocuri de noroc trebuie să țină pasul cu ea.

Deși unii jucători ar putea considera că sloturile sunt destul de complexe acum, ar trebui să arunce o privire în tabăra gamerilor și producătorilor de jocuri video care creează produse și jocuri cu povești ce necesită chiar și 200 de ore pentru a termina jocul. Sloturile încă sunt jocuri simple, repetitive și foarte ușor de învățat. Trebuie doar să ieșim puțin din zona noastră de confort. Mai mult decât atât, trebuie să fim pregătiți ca aceste sloturi să avanseze și mai mult de atât. Generații de jucători vin din spate, iar acești jucători sunt foarte obișnuiți cu tehnologie de calitate, lucru care le va fi și oferit cu tot dragul.

Ce jocuri de la cazino să alegi în detrimentul sloturilor?

Sloturile sunt cele mai simple și rapide jocuri de noroc la care te poți gândi când vine vorba de eficiență. Un înlocuitor care să îți ofere același lucru nu este ușor de găsit, dar poți să te orientezi spre jocuri de cazino care sunt la fel de rapide și care nu necesită foarte multe cunoștințe.

Dacă privim în sfera de cazino live sau a jocurilor de masă, poți încerca jocul de Blackjack. Este cel mai rapid joc de masă pe care îl poți juca și este și mai bine plătit decât sloturile. Aici ai puterea de a lua decizii pentru a schimba cursul jocului.

Dacă totuși nu ești genul de jucător care să stea la mese de jocuri și vrei în continuare experiențe digitale, ar trebui să te joci la pariuri virtuale, ruletă, jocuri precum Lucky Six și alte activități care nu necesită un efort foarte mare.

Concluzie

Sloturile nu au devenit greu de înțeles ci doar s-au schimbat odată cu vremurile. Este de înțeles faptul că unii dintre jucători nu sunt de acord cu această modernizare a industriei de jocuri de noroc, dar nu este decizia nimănui. Evoluția este de cele mai multe ori inevitabilă și noi nu putem să o oprim în niciun fel.Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro