cercelul cu 13 cristale

23 September 2010

studiu de caz în astrologia orară (I)

mi-am pierdut un cercel. nu l-am găsit încă, dar ştiu unde ar trebui să fie. când mă întorc acasă, merg la sigur. mă dau mare, bineînţeles.

de dimineaţă, iureş: făcut bagaje pentru câteva zile; dat/ primit telefoane; downloadat nişte chestii rămase nefăcute de aseară, că reţeaua renel a căzut, aşa că am înlocuit downloadarea cu o cină prelungită în oraş, dimineaţă nu m-am trezit la timp samd.

de la bagaje mi se trage şi de la îmbrăcat/ dezbrăcat în mare grabă câteva rânduri de haine. oare o fi prea rece pentru camaşa de in roz? mi-o trebui jachetă? bineînţeles că da. care jachetă?

de-abia primisem cerceii, săptămâna asta. treisprezece petale din cristale adunate în câte o floricică pe suport de alamă patinată, cu o codiţă din argint placat cu aur. îmi place cum se învecheşte combinaţia asta şi cum merge şi cu auriu şi cu argintiu. pentru că n-au închizătoare, de luni până aseară mi s-au prins în păr şi eşarfă de vreo câteva ori. îi aşteptasem ceva vreme, nu mai venea comanda aia odată. f încântată, reduceri adevărate + free shipping la j crew.

dar dacă l-am pierdut aseară? n-aveam cum să bag de seamă, m-am spălat pe dinţi cu ochii închişi, ziua avusese 19 ore treze, oricum nu ţineam să mă văd în oglindă.

am căutat fără succes. nu peste tot şi nu mult, că intrasem în criză de timp, mă aştepta maşina afară. am întrebat „unde e cercelul cu 13 cristale?”, m-am uitat la ceas, mi-am făcut o notă în cap şi am ieşit pe uşă. o să-mi spună harta. poate. ar trebui să fie validă, mi-am zis, pentru că nu mai era timp de căutat/ aşteptat, trebuia să pun întrebarea.

acum am în faţă o hartă foarte drăguţă, validă şi clară. cerceluşul e în casă, nu l-am pierdut aseară în oraş. e în partea de nord-cu-nord-vest a casei, adică taman pe unde m-am fâţâit azi dimineaţă cel mai mult. cred că n-o să-l găsesc căutându-l, ci el, cercelul, vine la mine singur. luna [=eu] merge spre o conjuncţie cu jupiter [=cercelul], pars fortunae în semn guvernat de doamna venus, etc. e de bine.

i’ll keep you posted.Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Livia / 13 October 2010 12:58

  Draga WZ, mi-am facut un obicei sa deschid din cand in cand moonbook-ul sa vad de e bine sau nu sa fac una sau alta si uite o intrebare de acest gen mi-a venit in octombrie si cand sa intreb, nu am avut pe cine 🙁 Dar ma bucur ca lucrezi la el, macar retroactiv voi sti daca am procedat corect, sau trebuia sa mai intind cu raspunsul. Despre cum arata moonbookul acum: Ar fi o idee desigur potrivita sa anunti care sunt zilele bune de mers la un medic sau altul sau cand e cazul sa deschizi subiecte spinoase la munca sau acasa. Ieri de exemplu aveam nevoie sa aflu daca sa refuz o oferta de job sau nu. Am refuzat-o. Poate, avand in vedere criza si sugestii de zile potrivite pentru a merge la interviuri. De asemenea ce e de mancat si ce nu intr-o zi sau alta. Cam asta mi-a venit in minte.
  Multumesc

  Reply
 2. Livia / 12 October 2010 14:41

  Cand citim moon book-ul pentru octombrie?

  Reply
  • Mihaela Cârlan
   Mihaela Cârlan / 12 October 2010 15:05

   Vineee! 🙂 woovie zowie lucreaza, sssst…

   Reply
  • wz / 12 October 2010 19:50

   salut, Livia

   intrebarea ta made my day. tare ma bucur ca te intereseaza moon book. credeam ca o scriu in gol. ca lumea arunca o privire, acolo, si pleaca mai departe, nefiind moon book tocmai rubrica tipica de „horoscop”.

   mai intai am zis ca aplic regula kiss (keep it simple, silly). apoi am inceput sa ma gandesc la o reformatare. am luat lucrurile one day at a time gandind ca o sa ajung eu la masura buna si tonul potrivit. ca o sa le recunosc cand o sa dau peste ele, tot cioplind si incercand variante.

   deocamdata n-am nici un fel de feedback de la cititoarele catchy. imi pun intrebari. ti le pun si tie si le pun tuturor celor care sunt sau ar putea deveni interesate de moon book, asa cum e acum (mai mult sau mai putin) sau altfel, schimbata.

   am intrebari, deci. despre continut: de exemplu, entry-ul despre food/ dieta e de pastrat, scurt, de extins sau de lasat deoparte? sa mentionez si zilele de mers la dentist sau nu? etc. despre outlook: unora le pica bine un sambure „filozofic”, e un punct de plecare care li se potriveste, pot cladi pe un simplu cuvant cheie. altora le trebuie ceva eminamente practic.

   poate ai putea sa-mi zici ce fel de moon book ti-ar fi utila TIE?

   multumesc si numai bine,
   wz

   Reply
   • wz / 12 October 2010 21:45

    by the way cercelul pierdut. s-a intors la mine. revin cu povestea reintoarcerii lui imediat ce apuc s-o pun pe hartie.

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro