Cher: “Dragostea nu știe matematică”

11 June 2024

Cher (78) a fost căsătorită cu Sonny Bono, între 1969 şi 1975 şi cu Gregg Allman, din 1975 până în 1979. Are doi copii, o fiică, Chaz Bono, 55 de ani, care şi-a schimbat sexul din femeie în bărbat, şi un fiu, Elijah Blue Allman, 47 de ani, şi o avere de 360 milioane de dolari.

Cher, numită The Original Cougar 

Cougar înseamnă pe lângă pumă și o femeie mai în vârstă care are o relație cu un bărbat mai tânăr. Pentru că a trăit timp de trei ani o poveste de dragoste împărtășită cu Robert (Rob) Camilletti, mai tânăr cu 18 ani. L-a cunoscut când a ieșit cu prietenii să-și sărbătorească ziua în care a împlinit 40 de ani, în mai 1986. Ghinionul lor a fost că „Bagel Boy” (băiatul care face covrigi) era un actor aspirant, dar slujba lui era la un magazin de covrigi, iar presa pur și simplu le-a distrus relația.

„Știi, făcea covrigi la acea vreme. Și m-am gândit: „Ce vor spune prietenii mei dacă ies cu el?” Dar cu cât îl cunoșteam mai mult pe Robert, cu atât mai puțin îmi păsa de ce credea cineva. Poate că vorbea ca unul dintre Lorzii din Flatbush (n.red. un film despre cei din lower middle-class), dar avea atât de multe calități grozave, încât nu-mi venea să cred”, a dezvăluit Cher pentru revista New Woman în 1988.

După ce au început să se întâlnească, Camilletti a beneficiat de un pic de favoritism – a jucat în videoclipul lui Cher pentru „I Found Someone”. Cu încurajarea ei, Camilletti a obținut roluri de calitate în Carnosaur 3: Primal Species, Roseanne și NYPD Blue. Dar în 1987 vor fi lansate filmele The Witches of Eastwick, Suspect și Moonstruck.

La trecerea dintre 1986 și 1987, Camilletti s-a mutat în casa lui Cher. A însoțit-o la premiile Oscar de unde ea s-a întors acasă cu statueta pentru cea mai bună actriță pentru rolul din Moonstruck. Tabloidele i-au criticat zdravăn. Numele real al lui Camilletti a fost cu greu menționat în articolele despre Cher, toată lumea îl numea pur și simplu „Bagel Boy”, deși își părăsise slujba.

Relația lor a început să se destrame când Rob a avut o confruntare cu fotograful Peter Brandt de la revista Star. Se zvonea că cei doi erau pe cale să se căsătorească într-o ceremonie super-secretă și că Cher era însărcinată, așa încât Brandt era campat lângă casa lui Cher în iulie 1988, iar Camilletti i-a lovit mașina și i-a spart și aparatul de fotografiat. A fost arestat și acuzat de agresiune, iar Cher i-a plătit cauțiunea de 2.000 de dolari.

Relația lor a mai durat un an, s-au despărțit în 1989 din cauza atenției intense a presei. „Au fost atât de răutăcioși cu Robert – mereu i-au spus “băiatul care face covrigi”, a declarat Cher într-un interviu din 2010. În 2013, la un eveniment, când a fost întrebată cine a fost „singura ei iubire adevărată” a răspuns fără să ezite: „Robert Camilletti, un italian din Queens.” Trecuseră 24 de ani…

Și au mai trecut încă nouă… Și dragostea a venit iar în viața ei.

“Dragostea nu știe matematică”

Asta le-a răspuns celor care se minunau prea tare că acum, după mulți ani de singurătate, are un iubit cu 40 de ani mai tânăr. Înainte de a lăsă vreun gând răutăcios să încolțească, vă rog să vă amintiți de alte dive norocoase în dragoste Tina Turner, Monica Vitti

I Got You Babe

Alexander “A.E.” Edwards este fostul iubit al lui Amber Rose (care era un pic mai mare decât el, doar un pic). S-au întâlnit în septembrie 2022, la Paris Fashion Week și din noiembrie sunt un cuplu. Fii fericită, Cher!

Noi așteptăm documentarul autobiografic anunțat de ziua ta în 2021! 🙂 Făcut cu producătorii filmului „Mamma Mia”, cu scenariul scris de nimeni altul decât premiatul cu Oscar, Eric Roth, cel care a lucrat la filme ca Forrest Gump, A Star Is Born și The Curious Case of Benjamin Button.Citiţi şi

Un om fără viitor e de plâns la 20 de ani. După ce a trecut de jumătatea vieții e de plâns dacă nu are trecut

Ai iubit-o, nu-i așa?

Dragă eu

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro