Colecţionarii de nunţi – eu şi Tăriceanu

25 July 2013

Călin Popescu-Tăriceanu s-a-nsurat, azi, pentru a cincea oară. Cumva, aş fi vrut să-i fiu alături. În 1998, tot în vară, eram la Radio Contact, să fac un interviu cu el. Şi ne-am cam lungit la vorbă. La ora 13.00, trebuia să mă mărit. Şi-ncepusem să mă cam foiesc fiindcă se-apropia de 12.00.

El m-a-ntrebat dacă mâncăm croissante şi bem cafea sau suc. I-am zis că nu-mi trebuie nimic, mai bine să ne continuăm discuţia, că plec să mă mărit. „Vai, domnişoară, vă rog să mă iertaţi, dacă mi-aţi fi spus…“ Domnule ministru, am vreme, starea civilă-i pe Banu Manta. Cât despre „domnişoară“, e drept că am 25 de ani, dar sunt o femeie de nădejde, implicată şi responsabilă: mă mărit a doua oară azi.

Tăriceanu a râs connaisseureşte, m-a întrebat când am vreme să mă-mbrac, i-am tăiat-o scurt, dar nemitocăneşte – „Vi se pare că-s goală? Am luat în calcul o eventuală criză de timp, aşa că m-am îmbrăcat pentru ambele momente. Nu vă place rochia mea albastră?“ –, l-am asigurat că mă descurc fără şofer şi-am încheiat interviul fix când a fost gata, fără grabă.

Era 12.40. Am întârziat, evident, lăsându-i pe alţii, mult mai serioşi, să-şi respecte programarea. Azi mă bucur pentru el. Şi pentru ea. Pentru ei. Şi asta-nseamnă să crezi în tine şi-n ăla de lângă tine. Să respecţi. Şi, mai ales, să nu muţi resturile de la masa durerilor anterioare la masa ta cea nouă. Dar, dacă vreţi, mai am o grilă de lectură: şi eu, şi Tăriceanu suntem nişte căsătoribili nelecuibili. Romantici, ce mama dracului…Citiţi şi

Femeile necăsătorite şi fără copii – cele mai sănătoase, fericite și longevive

Viața omului se întinde prea mult pentru o singură iubire

Ce are curva în plus față de soție

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Ana Barton / 26 July 2013 19:24

  Îmi plăcu, Belle. Aşa, în general… 😉

  0
  0
  Reply
 2. Belle d”Imagination / 26 July 2013 11:28

  Eh, colega, să nu intrăm în amănunte, vorba blondei.
  (”Câţi soţi ai avut?” e întrebată o blondă. / ”Ai mei, sau aşa, în general?”)

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro