Couple.ro ar putea fi sfârșitul lui “No Sex and the City”

29 April 2021

– Știi cum suntem noi? „No Sex and the city”, varianta anului 2021!

– Exclus! Nu recunosc nimic!

– Nici eu, dar adevărul… ah, a zis cineva că doare?

– Din câte știu eu, lamentările nu au adus nimănui vreun Făt Frumos la ușă sau la fereastră. Eventual la cea virtuală, ca să mă adaptez prezentului…

Astea suntem noi, patru prietene, la o cafea virtuală în camera noastră de chat.

– Da, iubitele mele prietene, cum vă spuneam, degeaba vă plângeți la cafea – înainte la terasă, acum, aici – că nu așa veți cunoaște un bărbat.

Și asta, ați ghicit, sunt eu. Nici mai norocoasă, nici mai deșteaptă și nici măcar mai frumoasă decât ele. Ci doar cu o experiență în plus, una care m-a ajutat să ies din cercul vicios al „plângerii”, cerc din care aș vrea acum să le scot și pe ele.

– Și unde, mă rog, vrei să cunoaștem pe cineva? La coadă la vaccin? Că doar nu mai putem ieși nicăieri…

– Și nu mai zic de „acoperire”. Cu măștile astea, nici nu știi peste cine dai!

– Hei, v-ați pornit! Aveți răbdare… Mă lăsați să vă dau un pont? Să vă împărtășesc din experiența mea?

– Da, că mare experiență ai tu, ce să-ți spun…

– Corect, nu am mare experiență, o am pe cea care trebuie! Sâc! Glumesc! Fetelor, mi-am luat inima în dinți și am intrat pe www.couple.ro. Așteptați, bine? Nu săriți cu prejudecățile, că vă trântesc fereastra chat-ului în nas… Ați auzit de „speed-dating”?  Discuți față în față, din confortul casei tale, cu până la 25 persoane reale. Fiecare conversație durează trei minute, iar la final, tu decizi cu cine vrei să te cuplezi. Rapid, eficient, fără complicații. Trei minute ca să-l cunoști și…

– Ha, ha, ha… mor de râs! Trei minute, zici?

– Râzi tu, râzi, dar nu e râsul tău… Alea sunt cele trei minute de tristă amintire. Eu vorbesc de trei minute în care, dacă ești fată deșteaptă și știi ce să întrebi, îți dai seama din doi timpi și trei mișcări cu cine ai de-a face. Dacă vezi ce-i poate mintea, după aceea, ai timp să vezi și ce-i poate…

Fetele râdeau în hohote. Dacă am fi fost acum la terasă, și-ar fi dat coate și m-ar fi luat peste picior și mai abitir… doar că, știți cum se spune, cine râde la urmă râde mai bine.

– Gata hăhăiala de adolescente cu coșuri pe nas? Bun, reiau, le pun eu la punct ca un mic guru în relații. De fapt, după o experiență reușită, chiar așa mă simt. Așadar, avem – mă rog, aveți – trei minute la dispoziție să puneți cele mai subtile sau, dacă vreți, istețe întrebări ca să vă dați seama dacă un necunoscut ascunde în raniță bastonul de…

– Ce face?!?

– Nimic, nimic, am deviat. Deci, să vă văd. Ce întrebări ați pune?

– Zi tu ce întrebări ai pus, ce ne mai fierbi pe noi?

– Vă spun și eu, normal, dar important este să vă gândiți și voi ce căutați la un bărbat și în funcție de asta să formulați întrebările. Că, dacă nu știți ce vreți, totul e în zadar, corect?

– Mă rog…

– Îl întreb dacă îi place ciorba de burtă… mamă, fac o ciorbă de burtă!

– Greșit! Irelevant!

– Cât poartă la… pantof?

– Pe bune??

– Pff… atunci?

– Să vedem, eu nu vă spun ce să întrebați, vă dau câteva sugestii pentru că, repet, e musai să treacă și prin filtrul vostru. Care este ultima carte citită? Ce-i place să facă la o primă întâlnire reală? O minciună frumoasă sau adevărul nefardat? Ce-i place să facă în timpul liber?

– Asta e întrebare deșteaptă? Auzi a ea „ce-i place să facă în timpul liber”.

– Poate fi… Nu zic să inventați apa caldă, ci doar să alegeți acele întrebări care vă pot spune cât mai multe despre omul din fața voastră, dar căruia nu-i vedeți fața, ochii, mâinile, mimica, înălțimea… Și nu cred că vreți să fie prima întrebare „cât ești de înalt”. Că, dacă nu e, moare imediat toată treaba. Trebuie să dați o șansă și celor mai scunzi, cu tine vorbesc, Diana, că puțini sunt pe lume cei de 1,90 și cu umor și cu ochi albaștri și cu dor de-nsurătore, da? Iar din răspunsurile la o întrebare banală, cum credeți voi, puteți deduce multe din cele care contează.

– Aha… și ție ce ți-a răspuns „necunoscutul” ăsta despre care nu ai suflat nicio vorbă până acum, să-ți fie rușine? Ba nu, știi ce, ia povestește-ne tot, dar tot să fie, bine? De la început până la sfârșit! Și apoi ne trimiți și poza lui…

Era clar, nu mai aveam loc de întors…

– Doamnelor, puneți-vă centurile de siguranță, să aveți plinul cu cafea făcut, că… pornim! Nu mai e mult și poate le conving să intre azi la o întâlnire în viteză, că e zi de evenimente pe www.couple.ro. 50 de locuri pentru toate vârstele (18-50 de ani).

Deci, ne-a prins singure pandemia, nu am avut pe cine să bălăcărim că nu a spălat vasele, e momentul să găsim un țap ispășitor! 🙂 Și a apărut acest serviciu de cuplăraie. De ce e bun? Pentru că ai trei minute de vorbit cu omu’, trei minute în care te prinzi dacă e ce trebuie sau nu.

Câteva idei de întrebări, pentru voi. De băieți să se ocupe altcineva, dar nu mamele lor, clar. 🙂

  1. Putin sau Trump? Dacă nu se prinde că e același lucru, fugi
  2. Omletă sau KFC? Dacă spune mere, fugi. Nu va găti niciodată. Omleta e câștigătoare, înseamnă că știe ce e în frigider și nu este biciclist la Glovo
  3. Duminica este pentru dormit, gătit, făcut curat. Nu, dragă, este pentru revenit din mahmureală, singurul răspuns corect.
  4. Nu mai am tampoane. a) ce sunt ălea b) mi-e scârbă c) am plecat la mama d) de care vrei, cu 3 sau 4 picături. ghici cine e câștigător?
  5. te doare capul și el răspunde cu a) vai, dar să vezi cât de tare mă doare spatele pe mine, b) mama a avut asta, c) stai întinsă în pat, mă ocup de tot – știi care e răspunsul corect!

Mai departe, ce să vă zic, să aveți noroc azi, dacă nu azi, joia viitoare, dar nu mai departe de joia următoare celei viitoare. Și gata! Sunteți fete deștepte, nu? Ai trei minute să ca să te prinzi. Nu te lăsa înșelată! Eu am nimerit-o din prima. 🙂 Încearcă! Ce poate fi mai rău decât să rămâi singură în casă cu bibelourile? 🙂Citiţi şi

Luna Plină în Balanță și zodiile (28 martie 2021, ora 21:46)

În apărarea iubirii

“Pași”, de Em Sava și Radu Prodan (Axel)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro