Cum poţi lua bătaie de la anticoncepţionale

20 July 2011

Uite-aşa: eşti femeie, trăieşti într-unul din satele din nordul Ugandei şi, ca şi cum asta nu ar fi destul, mai eşti măritată şi cu un localnic nervos că nu îl consulţi cu privire la ce anticoncepţional alegi din oferta unei organizaţii îngrijorate de sporul natural de creştere dintre cele mai mari din lume. Trei din cele 10 de cazuri de violenţă domestică au, credeţi sau nu, chiar acest motiv.Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Mirela Baron / 20 July 2011 16:56

  🙂 CREDETI sau nu,TOT BARBATUL ARE SI AICI DREPTATE !hahahhaha
  ISI “APARA CU INDIGNARE” Barbatia !hahahaha
  Stiti cam ce PRESIUNI PSIHICE trebuie sa infrunte o persoana masculina , care nu prezinta comunitatii suficienti URMASI?
  EI bine..nu stiti ! Caci in Africa conditia primara a fiecarui conducator de familie este sa justifice un “act seminal” indirect, prin dovada cea mai valabila si incontestabila :”FERTILITATEA SOTIILOR”!

  Reply
 2. Alina Rădulescu / 20 July 2011 11:44

  Eu nu pot sa cred ca exista organizatii internationale care isi baga nasul in sporul natural de crestere al altor tari. Sincer ma revolta treaba asta!

  Reply
  • sasha / 20 July 2011 13:45

   tu crezi ca IOs (international organizations) sunt de capul lor? exista tratate bilaterale in baza cariora IOs isi fac treaba. ca sa faca orice program in orice tara e nevoie de ok-ul tarii respective.

   mai bine te-ar revolta (si/sau ai actiona) cu privire la situatia suratelor noastre din tari care parca sunt pe alta planeta.

   Reply
   • Alina Rădulescu / 25 July 2011 3:25

    De multe ori influenta acestor IOs este muuuuult mai mare decat a guvernului statelor respective, iar modul in care raporteaza ele lucrurile este muuuuult diferit decat ceea ce se intampla in realitate. Nu as vorbi daca nu as cunoaste oameni care chiar au voluntariat pentru ele, au fost in Africa si au vazut situatia pe teren. Nu spun ca nu se intampla lucruri ingrozitoare, dar oare situatia nu este creata chiar de IOs-uri care fac doar educatia femeilor si nu se ocupa si de modul in care barbatii vor reactiona la schimbarile pe care IOs-uri le IMPUN in aceste regiuni. Da, e frumos sa faci educatie, mai ales daca te alegi si tu cu ceva bani si multa faima, dar daca nu e facuta cu cap este frectie la picior de lemn, mai mult rau decat bine. Iar cat despre ce trebuie sa ma revolte pe mine, cred ca am dreptul sa hotarasc singura, nu?

 3. Cristi / 20 July 2011 10:50

  Bine le face! :))

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro