Cum să-ți alegi masa de grădină potrivită

15 July 2022

Odată cu vara, este timpul să ștergeți praful de pe mobilierul de grădină sau să cumpărați mobilă nouă dacă cea din sezoanele anterioare este deja în stare proastă. Serile mai lungi, temperaturile în creștere și o dorință imensă de a ne bucura de aer liber ne invită să pregătim grădina pentru sezonul estival.

Una dintre piesele de mobilier care nu poate lipsi din nicio grădină este masa. Întâlniri de familie, prieteni, prânzuri sau cine în familie, momente speciale care merită o masă grădină pe măsură și, mai ales, o masă care să ne satisfacă așteptările.

Atunci când alegeți masa, există mai multe aspecte de care trebuie să țineți cont. Locul în care va fi amplasată, dimensiunea, forma și materialul său sunt aspecte pe care trebuie să le avem foarte clare atunci când o cumpărăm.

În funcție de planurile și nevoile noastre, vom alege o masă sau alta.

Iată câteva sfaturi:

– Unde doriți să plasați masa grădină? Atunci când cumpărați o masă pentru grădină, primul lucru de care trebuie să țineți cont este cât de mult spațiu aveți la dispoziție pentru masa grădină respectivă. De asemenea, este important să vă asigurați că există suficient spațiu în jurul mesei, astfel încât oaspeții să poată intra și ieși fără dificultate.

– Pentru câte persoane aveți nevoie de ea? Puteți alege de la cea mai mică masă de grădină, rotundă sau pătrată, uneori pliabilă și concepută pentru două persoane, până la cea mai mare, de obicei dreptunghiulară și uneori extensibilă, pentru 12 persoane. Depinde de gusturile și obiceiurile dumneavoastră. Dacă sunteți o persoană căreia îi place să primească vizitatori acasă în mod regulat, cel mai bine este să optați pentru o masă de grădină extensibilă. Aceasta vă va permite să alegeți mărimea de care aveți nevoie cu fiecare ocazie, având întotdeauna în vedere cel mai mare confort.

Ce formă este cea mai bună pentru dvs? Forma mesei pe care o alegeți va depinde în mare măsură de spațiul pe care îl aveți la dispoziție și de scopul acesteia. Dacă aveți mult spațiu și așteptați mulți oaspeți, mesele dreptunghiulare sau ovale sunt cele mai practice. Cele rotunde sau pătrate necesită mai puțin spațiu și vor fi mai comode și mai confortabile, ideale atunci când numărul de invitați este mic. Nu uitati sa achizitionati din timp case de gradina pentru a decora in cel mai placut mod gradina! În funcție de forma lor, mesele de gradina pot fi:

– Pătrate. Puteți să le așezați într-un colț sau, dacă aveți mulți oameni împreună, puteți amplasa mai multe mese împreună.

– Rotunde. Cu aceleași dimensiuni, pot fi așezate mai multe persoane.

– Ovale sau dreptunghiulare. Dacă aveți multe persoane în vizită, acestea sunt ideale pentru că pot găzdui un număr mai mare de persoane. În cazul în care sunt și extensibile, puteți avea loc pentru până la 12 persoane.

– Pliabile. Aceasta este o opțiune excelentă, deoarece o masă pliabilă o puteți depozita în orice colț, deoarece nu va ocupa spațiu și, cu toate acestea, atunci când veți avea nevoie de ea, vă veți trezi cu o masă grădină mare pentru un număr bun de persoane.

Ce stil vă place cel mai mult? Puteți găsi mese într-o mare varietate de stiluri. De la cele mai romantice mese din fier forjat până la mesele înalte de bar din rășină, există variante pentru toată lumea.

Ce material este potrivit pentru dumneavoastră? Atunci când vă gândiți la o masă pentru grădină, trebuie să luați în considerare mai multe lucruri: rezistența la intemperii, durabilitatea și greutatea. În funcție de ceea ce căutați, veți găsi mese realizate din diferite materiale, fiecare cu avantajele și dezavantajele sale. Unele dintre materialele din care puteți alege sunt: lemnul, fierul forjat, plasticul, fibre din lemn și plastic, rășini sintetice, aluminiu, oțel etc. Toate cu un grad diferit de rezistență, dar și cu greutate diferită. În funcție de nevoile dvs, puteți alege modul care vi se potrivește cel mai bine.Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
Tag-uri:

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro