După această postare, Gabriela Firea și-a închis contul de FB!

11 June 2018

Am vrut să dau share cu acest comentariu la postarea Gabrielei Firea de pe pagina ei oficială. Când am terminat de scris și am apăsat butonul de publicare, mi-a apărut că nu se poate, postul posibil să nu mai fie disponibil. M-am dus înapoi și nu postul fusese șters, contul nu mai exista.

“Total greșit înțeleasă vorba din popor cu fapta bună! Răstălmăcită, ca tot ce iese din gura voastră. A face o faptă bună înseamnă a fi bun cu cineva, a face ceva bun pentru cineva care are nevoie să fie ajutat într-un fel. Poate ne explicați cam în ce fel ați ajutat-o, dvs sau altcineva din țara asta, pe Simona. Ați muncit pentru a-i organiza primirea în mai puțin de 24 de ore? Trebuia să vă fi gândit că poate câștigă și să fi avut planul gata făcut. Trebuia să fi avut un plan s-o primiți cu aceeași căldură și dacă ar fi pierdut, pentru că energia și ambiția și le trage și din susținerea compatrioților. Să-i fi încurajat s-o primească cu aceleași onoruri și dragoste și dacă ar fi rămas încă o dată cu visul neîmplinit. Dar ați fost ocupată. Iar acum v-ați gândit să nu ratați o ocazie de a apărea lângă o efigie de femeie. N-ați simțit că nu vă este locul acolo? N-ați putut delega această onoare unui fost sportiv de mare clasă, pe care îl aveați chiar în primărie? Gabriela Szabo vă spune ceva? Ce-ați căutat ați găsit, nu mai puneți pe seama complotiștilor. Nu există. Nu există decât un alt fel de mase care știu ce să aplaude și ce să sancționeze (pe stadion ca pe stadion). Fără să le comande nimeni.”

Iată și postul șters:

Screen Shot 2018-06-11 at 22.15.03

Screen Shot 2018-06-11 at 22.15.27

Screen Shot 2018-06-11 at 22.15.45

Nu e de mirare că l-a șters, pentru că erau peste 2300 de comentarii deloc în favoarea domniei sale.

Aici, filmul. 

Update: aici, pe alt cont, a postat același lucru și are parte de aceleași reacții. Contul acesta se numește Alături de Gabriela Firea…

Update: Gabriela Firea și-a redeschis pagina oficială de Facebook după ce a șters orice critică. La câteva ore, și-a închis contul din nou!

firea

Update 14 iunie, 06:45: În acest moment există doar un cont care se numește Alături de Gabriela Firea unde are parte, la aceeași postare, de aceeași “atenție”.

Screen Shot 2018-06-14 at 06.40.47

Iar după mizeria de a doua zi (citiți aici) nu credem că-și va redeschide prea curând contul oficial…Citiţi şi

17 august 2020 – cronica știrilor pozitive

Când vrei ceva roșu de Revelion :)

La lighean, în împărăția Evitei Pandele

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro