După ce-am citit biletul, am alergat după el

30 April 2019

Tot timpul cât am stat la o terasă și am scris articolul De ce le plac femeile care se culcă cu ei din și cu plăcere nu mi-a trecut o clipă prin minte că bărbatul cu căști wireless fițoase de la masa din spatele meu n-a fost chiar atât de preocupat de telefon și laptop… Când a plecat, mi-a lăsat un bilet și mi-a spus zâmbind: vei scuza indiscreția? ți-am răspuns și eu, deși nu m-ai întrebat”. Și s-a îndepărtat. Am fost prea surprins-încurcată, ca să fac altceva decât să citesc ce-a scris.

“De ce le iubim pe femeile care se culcă cu noi din și cu plăcere? Pentru toate motivele din lume! Numai că nu sunt destule astfel de femei! Știu unde se ascund, dar nu înțeleg de ce. Spune-le tu celor pentru care presupun că scrii să lase dracului prejudecățile la o parte și să aibă mai multă încredere în noi. Ți-o spune un bărbat care mai are puțin și își va scrie pe tricou, cămașă, sacou această disperare “nu vreau doar să te …, vreau să-ți placă și ție și să vedem dacă e loc de mai mult! sunt un om de încredere!” Lasă-te, vorbește, dă-ți voie, oferă, primește, înlocuiește câteva ore de sală pe săptămână cu câteva ore de s*x, da, exact, n-o să mai mergem o săptămână la sală. Și? Poate totuși iese ceva. Ai 33-35-37 de ani și mori să faci dragoste. Anormal ar fi să nu fie așa. Nu vorbim de ceasul biologic, nu te mai minți. Te văd alergând singură prin parcuri, m-aș lua după tine, dar te-ai speria. I-aș opri și pe bărbații tineri care aleargă la fel ca tine și le-aș spune că cel mai bun cardio se face cu o iubită în brațe! Eu sunt mai tradițional, așa… Și mă topesc când aud acel “mulțumesc” de la cineva ca tine. :)”

Mi s-a părut cel mai bun, chiar dacă a răspuns neîntrebat. Spuneți și voi, un asemenea bărbat nu merita creditat? Ei, bine, asta am făcut! Am alergat după el, care s-a dovedit că se prea grăbise prea tare, și aia a fost. M-ar încălzi să știu dacă voi ați fi făcut la fel sau eu am sărit vreun cal… 🙂

Alis

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Curs de formare pentru bărbați 

Care Românie? Cât de educată?

Pentru cele care judecă amantele

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Raymond Reddington / 24 April 2021 10:28

  Frumoase povesti . Chiar daca inventezi totul special ca sa creezi astfel de articole , tot sunt interesante . Se cunoaste in fiecare raspuns ca e stilul tau de femeie careia ii place mult sexul si aventura 🙂 dar e frumos

  1
  0
  Reply
 2. De ce le plac femeile care se culcă cu ei din și cu plăcere - Catchy / 1 May 2019 12:12

  […] După ce-am citit biletul, am alergat după el […]

  5
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro