Eclipsa parțială de soare din Scorpion din 25 octombrie și influența ei asupra fiecărei zodii

24 October 2022

“Pe 25 octombrie 2022, la ora locală 13:48, va avea loc o eclipsă parțială de soare în Scorpion, care are loc în momentul de Lună Nouă. Ea oferă oportunități pentru a scăpa de tiparele comportamentale negative care ne împiedică dezvoltarea personală, de situațiile e viață care au devenit obsesive. Eclipsa de soare mai înseamnă începuturi sortite.

În timpul Eclipsei de Soare, Luna este între Pământ și Soare, oprind temporar lumina. Divinitatea stinge temporar lumina pentru pământeni, dar aprinde lumina în sufletele noastre arătându-ne adesea într-un mod destul de dur ce trebuie să lăsăm, schimbăm, inițiem în viață noastră. Această “pană în curentul cosmic” devine un instrument prin care Universul ne trezește, ne agită, ne smulge din tot ceea ce ne ține pe loc, ne eliberează de obișnuințele, obsesiile și vinovățiile noastre.

Scorpionul guvernează problemele legate de viață, moarte, transformare, intimitate, relații, distrugere, reînnoire și regenerare, manipulare, control, finanțe. Scorpionul este orice altceva decât simplu. Scorpionul este un semn care se  împrietenește cu conflictul și complexitatea alegând să meargă pe un drum în viață presărat cu sârmă ghimpată și multe capcane, planuri secrete.

O Eclipsă de Soare asociată cu Nodul Sud lunar în Scorpion înseamnă că vom fi bântuiți în mod colectiv de toate obiceiurile proaste, de tot ceea ce am făcut și a creat durere în ceilalți, dar și în noi înșine. Scorpionul se referă la aproape tot ceea ce nimeni nu vrea să vorbească, este un loc în care suntem fragili, dar și puternici, este un loc în care putem folosi “acul” pentru vindecare sau pentru a face un mare rău. Dificultățile actuale provin din datoriile karmice pe care le-am contractat prin utilizarea greșită a energiei Scorpion în trecut, vieți trecute (scorpionul poate fi răzbunător, subtil, sarcastic, foarte încăpățânat, mândru, posesiv, gelos, rezervat, secretos; limba scorpionului poate fi mortală prin capacitatea să de a înțepa acolo unde va răni cel mai mult). Fiecare dintre noi a fost trădat, înrobit, a trădat, a dorit ceea ce avea celălalt, și alte păcate scorpionice. Amintiți-va că cel mai rău tip de cruzime nu este de natură fizică, ci are un caracter mental. Fiecare dintre testele scorpionice dezvoltă nenumărate afecțiuni emoționale care trebuie transmutate și vindecate (frică, slăbiciune, lăcomie, gelozie, aroganță, valori greșite, achiziție și acumulare, inerție, critică, gânduri de atac, concurență, judecată, controlul celorlalți). A păcătui înseamnă a face un rău cu știință sau fără de știință. Nu există oameni fără de păcat. Și după cum a spus Isus: „Cine este fără păcat, să arunce primul piatră”. Toate acestea ies la suprafață acum. Nu există loc unde să fugim, unde să ne ascundem. Ne vom confrunta cu cei pe care i-am rănit și cu cei care ne-au rănit. Acum, trebuie să ne vindecăm. Aceste procese de  transformare, resetare, vindecare, regenerare și recuperare, sunt miezul problemelor actuale energizate de Eclipsa de Soare în Scorpion. Nu suntem îndrumați către mai multă bogăție sau iubire, ci pentru a ne mântui de faptele noastre grele ce necesită o mare luptă. Este cel mai bun timp pentru “căință” și “pocăință “așa cum ne învață Isus atât de clar. Pocăința nu înseamnă doar să înțelegem greșelile trecute (căință), ci să începem și procesul de schimbare. Căința nu este suficientă, înțelegem că am greșit, dar rămânem agățați de greșeală, păcat, având că rezultat blocarea vieții noastre. Pocăința ne ajută să recunoaștem greșelile, să le acceptăm, dar și să le depășim. Despre asta vorbește această Eclipsa puternică în Scorpion, despre pocăință, despre a ne accepta așa cum suntem cu greșelile și păcatele noastre, despre a ne iubi și când greșim.” Mai multe, aici.

Eclipsa și zodiile

Mulțumim, Adriana Tudosă!Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro