Ei şi pisicile lor celebre (I)

4 November 2013

Se spune că oamenii care iubesc animalele nu pot să fie oameni răi. Aşa o fi. Cine ştie? Nu căutăm răspunsuri la întrebări de acest fel, dar ne-a plăcut să stăm la pândă şi să prindem câteva imagini cu tot felul de celebrităţi care, aveau ele defectele lor, nu avem vreo îndoială, dar nimeni nu poate spune că nu îşi iubeau, iubesc pisicile…


O fotografie nu chiar recentă, dar adorabilă, cu Drew Barrymore: ea împreună cu pisica ei pe care zău că se vede de la o poştă că o iubeşte. Iar când faci o astfel de declaraţie nimeni nu se mai îndoieşte de dragostea ta pentru pisică: “If I die before my cat, I want a little of my ashes put in his food so I can live inside him.”


Bill Clinton şi Socks Clinton; Socks a fost adoptat de familia Clinton şi a petrecut opt ani la Casa Albă. A murit în 2009, la 19 ani.


Steve McQueen, The King of Cool, împreună cu pisica lui. Fotografie din 1963.


Preşedintele SUA (1923 – 1929), Calvin Coolidge, cu Tiger, una din pisicile lui preferate, pe care o avea mereu prin preajmă, chiar şi la Casa Albă.


Cat Stevens cu siguranţă iubeşte pisicile…


Şi pisicile au făcut parte din viaţa lui Winston Churchill. Mereu avea una sau două. Se spune că, după un speech pe care l-a ţinut, şi-a luat pisica în braţe, a mângâiat-o şi i-a spus “Mi-ai adus noroc!”


Clarck Gable şi soţia lui, Carole Lombard; cat party…


David Bowie să nu le iubească? 🙂


Elizabeth Montgomery povestea că a copilărit cu tot felul de animale în jur: la un moment dat aveam două pisici, trei câini, o raţă, un papagal…


Scriitorul Ernest Heminqway a iubit pisicile, în mod special cele polidactile. La casa din Key West, Florida, a avut şi 60 de pisici, din care jumătate sufereau de malformaţia congenitală. După moartea scriitorului, casa este muzeu, iar în grădină pot fi văzuţi acum urmaşi ai pisicilor lui Hemingway.
În imagine, împreună cu Patrick şi Gregory, cei doi fii ai lui şi ai lui Pauline.


Când era în turnee, Freddie suna în fiecare zi acasă să le vorbească pisicilor lui.


Tare simpatic mai este chitaristul trupei britanice Beatles, George Harisson!


Toată lumea ştie că iubeşte pisicile, în special cele persane, dar se pare că nimeni nu prea ştie câte are sau cum trăiesc acestea… ne imaginăm că în lumea luxului! Giorgio Armani.


Karl şi Choupette Lagerfeld. Choupette este probabil etalonul vedetei în lumea modei felinelor. Are în permanenţă la dispoziţie două persoane special angajate care o îngrijesc, un şofer, veselă, se înţelege din cel mai fin porţelan, un medic personal… Mai este şi leoaică pe deasupra, fiind născută în 19 august, în anul 2011.


Cine nu o recunoaşte?!


India “Willie” Bush a fost pisica familiei Bush, George şi Laura, aproape două decenii. Se avederește zicala “câinii au stăpâni, pisicile au… personal”. 🙂


James Dean, rebelul Americii în anii 50, avea o pisică răsfăţată, după cum a notat într-o scrisoare în care dădea indicaţii cum să fie hrănită şi îngrijită. Nu după mul timp, Dean a murit într-un accident de maşină.


Exact, este Jane Fonda!


Chiar îi place să se joace! Jay Leno şi Cheese.


O mare iubitoare de animale, Jayne Mansfield a avut şi trei pisici: Sabina, Romulus şi Ofelia.

Ce să mai spunem: uneori e bine să fii şi pisică, nu?! 🙂

Urmarea, aiciCitiţi şi

Robert Wolders – bărbatul care a făcut fericite câteva mari actrițe

Viața, ca o binemeritată vacanță – Book Club: The Next Chapter

Jane Fonda, 84, imaginea H&M a noii linii de haine pentru mișcare

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro