Era și timpul!

Catchy

5 December 2016

Până în 30 de ani, puține lucruri pe lume ți se par mai lipsite de interes decât existența unei clinici anti aging. Aging? Care aging? Dacă ai până-n 40, începi să ciulești urechile și e foarte posibil să ajungi acolo la primul impuls dat de vreo revoltă interioară sau de vreo competiție neloială. Dar, dacă ai sărit de 40, se cheamă că ai trăit destul încât să nu mai crezi orice ți se vinde ca soluție miraculoasă și vrei să știi precis cui te încredințezi.

Te interesează excelența și reputația, pentru că e vorba de frumusețea, imaginea, dar și de sănătatea ta. Și vrei o părere onestă, sigură, în stare chiar să-ți tempereze elanurile ce te-ar putea încerca. Atunci ai nevoie de cineva care înțelege și aplică filosofia lucrului inteligent și productiv cu efectele trecerii timpului, justa măsură în gestionarea transformărilor, cu respect pentru armonie, și nu de cineva care să te angreneze într-o luptă ridicolă, dinainte pierdută, împotriva îmbătrânirii. Pentru că nu așa ajunge frumusețea unei femei o legendă…

meryl streep

De curând, am fost invitată la deschiderea oficială a unei astfel de clinici – Anti Aging Kliniko extensie a primei unități medicale dezvoltate de linia de business germano-română Optimed Medical, cu o vechime de peste 20 de ani în România. Surpriza a fost că această clinică era funcțională de un an, timp în care s-a format și rodat o echipă de specialiști cu competențe în chirurgie plastică, estetică medicală și dermatologie.

antiaging-klinik

Doi doctori despre care se va vorbi mult și de bine: Dr. Adrian Alexandru și Dr. Bogdan Liviu Chioaru.

Echipa de specialiști este întregită de medici Roxana Dumitrescu, Olga Melnic, Elena Rodica Dragu și Carmen Oltenicenu (Cerisdent), iar managementul clinicii este asigurat de Alina Neagu, cea care a sesizat nevoile pacienților de servicii extinse, integrate, de înfrumusețare. „A thing of beauty is a joy forever” este deviza sub care se vor desfășura aici negocierile cu timpul și nu ostilitățile. 🙂 Iar o femeie care se încrede în datele ei naturale și are așteptări realiste e pacienta perfectă pentru o astfel de clinică. Optimizările îi vor veni mănușă și o vor trece cu grație, frumoasă, prin toate vârstele.

Succes și… femei frumoase! 🙂 Era și timpul să apăreți.

Ca să fiți niște doamne informate, vizitați și pagina de Facebook a clinicii. Citiţi şi

Un bărbat la aproape 50

Nu cred în despărțiri definitive

50% reducere la Tinerețe Fără Bătrânețe și Viață Fără de Moarte

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
2,718 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro