Eu sunt cea al cărei soț a avut o aventură cu Ema

3 March 2017

Cum pot accepta unele femei să fie umilite în ultimul hal pentru o…?

Hai să o numim… Ema, are 28 de ani, este căsătorită şi are o fetiță de doar trei ani acasă. Când încă nu era majoră, deja se prostitua, a făcut parte dintre „fetele bune” ale unuia dintre celor mai de temut clanuri de traficanți de carne vie din țară. La o simplă căutare a numelui ei pe Google se deschid câteva pagini cu dosarele penale din care face parte, pozele ei apar pe unele site-uri de duzină pentru adulți unde încearcă să se  vândă foarte ieftin… A părăsit țara împreună cu soțul şi fiica lor, crezând că aici nu o va cunoaşte nimeni, însă cum nu se poate abține… istoria se repetă chiar şi aici, departe de țară.

Îşi înşală soțul cu toți reprezentanții sexului masculin, fără pic de remuşcare. Am fost martora unei scene care mi-a lăsat un gust mai mult decât amar.

femeie-tigara

Ema este în pauză la job, stă într-un colț pe vine şi fumează. De ea se apropie o femeie furioasă şi începe să îi strige o sumedenie de jigniri şi cuvinte grele:

„Am aflat tot, mizerabilă ce eşti, soțul meu mi-a spus despre aventura voastră. Îmi este scârbă de tine, curvă proastă, urâtă şi ieftină ce eşti….” şi jignirile continuă preț de câteva minute fără ca ea să scoată un cuvânt sau să o privească pe cea care o acuză. Într-un final, femeia se retrage părând că s-a liniştit. La un moment dat, Ema țâşneşte printre colegi şi cu paşi grăbiți intră în clădire. Ar fi trebuit să fie o zi fericită pentru ea, era ziua în care primise contractul de muncă mult dorit, însă toată bucuria i s-a spulberat, secretul pe care îl voia îngropat ieşise la iveală.

Cea care a acuzat-o l-a informat şi pe soțul Emei despre grozăvie chiar în acea dimineață şi, începând de a doua zi, Ema nu a mai apărut la job. Ce fel de femeie trebuie să fii ca să accepți şi să înghiți toate acuzele, toate jignirile fără să scoți un cuvânt? Şi pentru ce? Pentru o…?

Povestea este cât se poate de reală, eu am făcut parte din ea şi nu doar ca povestitoare… eu sunt cea care al cărei soț a avut aventură cu Ema.

Guest post by Blurya

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

„Iubita, să dai un semn când rămâi singură…”

De fapt, tot ce îți dorești e să te pierzi în iubire și lumină…

Noi, generația cu cheia de gât…

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Cris / 21 December 2019 9:39

  Oh, ce bravă, “cea al Carei soț a avut o aventura cu Ema”!😂
  Doar o femeie frustrata din toți rărunchii poate face o astfel de scena, o femeie decenta, nici nu s-ar fi străduit sa aibă vreo discuție cu Ema, nici măcar una civilizata. Știa ce are de făcut, fără sa-și expună frustrările și fără sa insulte pe cineva.

  Reply
 2. Carmen / 12 May 2017 18:59

  Iti multumim ca ne-ai informat cine e …Ema! Ai dreptate, era acolo, in scena, o femeie care ar fi trebuit sa se simta mizerabil!!! Stii cine?? 🙂 Tu, al carei sot a avut o aventura cu Ema! Offf…Oare de ce te-a inselat cu astfel de femeie??? Noi ..ne-am dat seama! Tu ti-ai dat seama?? :))

  Reply
 3. Adelinna / 11 May 2017 15:34

  Mare chestie . . .
  De fapt au ţâşnit frustrările la suprafaţă, Ema aia poate e una bucată doctor docent în fizică cuantica, irelevant cu ce se ocupă. Ema a desfăcut picioarele, gura, aia e. De prost gust şi ieftin este acţiunea în sine a stimabilei înşelate. Pui punct relaţiei, te urinezi pe ea căsnicie, soţ şi mergi naibii mai departe. Da nah, e mai cuuuuul să o terfeleşti pe cealaltă şi să-i găseşti scuze penisului de acasă.
  Femei triste şi dependente de penisuri şi mai triste.
  Jenibil.

  Reply
 4. Simona / 16 March 2017 15:09

  Cred ca urmeaza sa ma dezabonez, tot mai slab site-ul asta, imi pare rau. Nu face nimeni selectia, publicati orice?

  Reply
 5. Teo / 5 March 2017 5:33

  În locul ei putea fi alta femeie, iar problema ținea se cuplul tău, nu de Ema. Ca dacă soțul își amintea măcar de iubire, sau de fidelitate, nu erai aici. As pune întrebarea asa: cât poți tu sa accepți pentru o…. ?

  Reply
 6. Ivona / 3 March 2017 16:37

  Asa si? Ce daca i-ai strigat toate cele in fata? Cel putin te-ai racorit? Si pe noi de ce ai dorit sa ne informezi? Articolul nu are nici cap, nici coada, nici morala. Nimic. Mie mi se pare ca problema nu e la Ema, pe care din start o prezinti ca pe o prostituata, ci la ….sotul tau. Dar si partea cu prostitutia e neclara: ba e exploatata sexual de un clan mafiot, ba se vinde ieftin, ba o face din placere cu sotul tau…sau a platit-o si el? Insa macar i-ai stricat “ploile “la serviciu si a pierdut job-ul. Dar inteleg ca fata e pluricalificata, nu ii va fi greu sa supravietuiasca. In concluzie, un articol slab.

  Reply
 7. Ramona / 3 March 2017 15:08

  Corectați greșeala din titlu, vă rugăm mult !

  Reply
 8. Ioana Maria / 3 March 2017 13:56

  Pentru el, sotul, era un nevinovat, Ema l-a hartuit, l-a violat pana la urma de a cedat si s-a culcat cu ea. Din pacate intotdeauna sunt cate doi in aceste relatii. Ema nu a vrut sa discute si sa se certe. Frumos oricum si faptul ca sotia inselata s-a simtit datoare sa il informeze pe celalalt inselat. Sunt curioasa daca sotia inselata si-a recuperat sotul vatamat.

  Reply
 9. Ileana / 3 March 2017 11:18

  Așa, și? Morala care ar fi?

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro