Există viaţă personală şi după 30 de ani :)

23 January 2011

Trăim într-o lume în care mai degrabă te uimeşte longevitatea unui cuplu decât vestea unui divorţ. Din a cui cauză, aproape că e irelevant. Relevanţă are însă realitatea că una din două căsnicii se desface şi că foştii soţi ajung, încă tineri, liberi să o ia de la capăt, dar “încurcaţi” de faptul că nu prea mai ştiu ori au cum să o facă, fiindcă au prea puţin timp.

Cercul de prieteni s-a împărţit şi el la partaj, colegii de muncă sunt aceiaşi, timpul nu prisoseşte nimănui şi, la fel, nici increderea că în lumea asta mare ai putea găsi, altfel decât printr-un noroc chior, pe cineva care îşi doreşte aceleaşi lucruri ca şi tine. Dar, şi dacă nu ai trecut printr-un divorţ, şi eşti doar între relaţii, singurătatea tot e taxată dur de ceilalţi şi considerată mai ruşinoasă decât nespălatul.

Deci, ai peste 30 de ani şi eşti iaraşi single. Asta e! Munceşti mult şi poate 10-12 ore uiţi de celelalte nevoi. Dar… vine seara, vin weekend-urile, sărbătorile, vacanţele… şi melancolia, şi dorul de întreg, de viaţă împreună cu altcineva, care să te facă iar să zâmbeşti, să trăieşti, să simţi.

Şi nu mai vrei petreceri la care eşti cu toată lumea şi cu nimeni, nu mai vrei priviri ori întrebări curioase. Nu mai vrei de fapt să fii singur. Ce Dumnezeu, doar eşti adult, eşti puternic, ştii ce vrei, ţi-ai învăţat lecţia de viaţă, ce mai aştepţi? Să-ţi bată cineva în uşă să întrebe dacă nu cumva eşti liber/ă? Să te însoare sau să te mărite mătuşile? No way!

Şi atunci, ce faci? Poţi încerca să schimbi cercul de prieteni, locurile pe care le frecventai, poate chiar jobul, dacă se întâmplă să fie o oportunitate disponibilă. Dar, cum timpul e marea problemă a oamenilor ocupaţi, şi tot nu te desparţi de calculator decât în somn, mai ai şi opţiunea unui site de personal networking, unde socializarea să aibă alt numitor comun decât business-ul: rezonarea cu aceleaşi valori, apetenţa pentru aceleasi hobby-uri, aspiraţii şi aşteptări asemănătoare. Un loc în care femei şi bărbaţi sunt pregătiţi să întoarcă o filă nouă în viaţa lor privată, pe care vor să o scrie şi matur şi jucauş, fără agende ascunse, cu mintea şi sufletul eliberate de orice a însemnat trecutul lor mai puţin blând.

Noul site My Connections este croit întocmai pe nevoile personale ale acestor oameni “liberi” din nou, cu sau fără voia lor, care vor să cunoască semeni din aceeaşi lume, să-i descopere şi să fie descoperiţi în siguranţă. Toate acestea se vor întâmpla în noul club online, care nu se teme să se comunice ca fiind unul exclusivist. Pentru că îşi selectează atent membrii după criterii riguroase. Pentru că îşi propune să găzduiască profiluri alese într-o lume virtuală, pe care are puterea de-a o transforma în orice moment norocos în cea mai frumoasă realitate pentru oaspeţii săigăsirea unui prieten sau a unui partener de drum lung.

Trust and join My Connections!

Maria, 36 de ani, din Ploieşti

Am divorţat la 34 de ani. Nu aveam pe altcineva, nu aveam copii şi ne-am dat seama că am greşit când ne-am căsătorit, la 23, eu, şi 25, el. La 34 de ani trăiam cu acelaşi barbat de 10 ani şi de fapt nu ştiam cu cine stau în casă. Am evoluat în direcţii complet diferite. N-avea rost să ne irosim şi următorii 20 încercând să ne obişnuim cu noii “noi”.”Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro