Fetița striga, oamenii ignorau!

27 November 2019

Fapte

O fetiță de 10 ani din Brăila a fost RĂPITĂ (26 noiembrie) de pe stradă de doi bărbați. Unul are 20 de ani, iar cel de-al doilea are 30. Fata a strigat după ajutor. Trecătorii s-au prefăcut că nu văd și nu aud nimic. Fetiță a fost apoi dusă într-un apartament, în care a fost bătută cu pumnii și cu picioarele. Nu s-a terminat aici. Timp de două ore a fost supusă la perversiuni sexuale! Când s-au plictistit de ea, a fost abandonată, plină de sânge, în stradă. Un trecător a văzut fata și a hotărât să o ducă acasă la părinții ei. Nu a sunat la poliție. Nebunia este că nici familia copilei nu a sunat! După cinci ore, fata a fost dusă la spital. Medicii au alertat poliția.

Cu liniuță:

– Cei doi violatori/răpitori fac parte dintr-un grup interlop. Sunt cunoscuți pentru trafic de droguri, trafic de carne vie, tâlhărie, furt și taxe de protecție. Unul dintre ei a ieșit recent din pușcărie.

– Chiar toată România asta este populată numai de interlopi și de bombardieri și de morții lor?

– De ce jegurile care conduc țara asta de 30 de ani permit apariția și existența acestor clanuri interlope?

– Fetița striga, oamenii ignorau. O lecție care va rămâne adânc scrisă în sufletul acestui copil. Care este lecția? Simplu: nu te baza pe nimeni, nu cere ajutorul nimănui, să nu ai încredere în nimeni, oamenii sunt fricoși, oamenii nu au coloana vertebrală, oamenii sunt indiferenți etc.

– De ce jegoșii ăștia care conduc nu schimbă legislația încât să existe pedepse reale pentru astfel de infracțiuni?

– Cum ne suportăm atât de proști? Cum în anul 2019 niște părinți nu sună la poliție când văd că față lor de 10 ani a dispărut? Cum nu sună când fata este adusă plină de sânge și violată… cu fracturi în zona mandibulei?

– Ce caută toți criminalii ăștia în libertate? Au violat o față de 10 ani. Sunt bolnavi psihic!

– Bag p&$@ în campaniile voastre pentru președinte, parlament, parlamentari europeni… Nu faceți nimic pentru oameni. Nu poți lasă un copil să se joace în fața casei de frică interlopilor… iar ei se ceartă pe funcții, partide și dracu’ mai știe ce.

– Spuneau mulți că brusc oamenii s-au activat când un urs a fost lovit de mașină și apoi lăsat 15 ore să sufere. Spuneau ei că ne interesează mai mult un urs decât un om. Băi, băieți, ursul era o metaforă! Ursul reprezintă incapacitatea statului român de a avea grijă de viață. Indiferent a cui.

– Statul nu mai este în stare să educe pe nimeni. Statul te vrea prost. Dominabil. Fricos. Analfabet. Sărac. Statul îi eliberează pe interlopi. Interlopi care vin apoi să se răzbune.

– Părerea mea? Nu se rezolva nimic atât timp cât cei care conduc România de 30 de ani susțin diversele grupări mafiote, fie și prin neimplicare și ridicat din umeri!

– Dacă se dorea anihilarea clanurilor mafiote, se rezolva în fix două zile. În toată țară. Însă banul vine. 😉

– De ziua României, peste câteva zile, o să acoperim toată țară cu un praf roz de zâne. O să spunem cum a crescut România. Cum petrece romanul… Nu? Însă undeva, în Brăila, există o fată de 10 ani care a fost răpită, bătută și violată. Pe lângă ea, alte mii în întreagă țară.

Coiotu’, adică Alin Dincă de la TrooperCitiţi şi

Cum am ajuns noi aici?

Am iubit-o?

Alegeri

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro