Genți, genți și iar genți Hermès! Licitație online organizată de Christie’s New York

3 December 2023

NEW YORK – Christie’s New York este încântată să prezinte Handbags Online: The New York Edit. Licitația online este deschisă până pe 12 decembrie. Vânzarea include o selecție a celor mai rare și excepționale genți de mână de la branduri de lux precum Hermès, Chanel și Louis Vuitton (270 de genți mai mari, mai mici, de toate culorile), precum și o selecție fantastică de genți pentru bărbați și bijuterii de modă de la Chanel. Vizitați, că altceva nu vă pot zice. 🙂

Prețurile de deschidere merg de la câteva mii la câteva sute de mii de dolari. Gențile Hermes, mai ales, sunt investiții profitabile, după cum veți vedea, nu doar accesorii elegante. N-avem idee cum o fi, dar știindu-le valoarea cred că și grija când le scoți în lume e pe măsură: să n-o uiți, să nu se zgârie, să nu ți-o șterpelească. Bătaie mare de cap, dar dacă ajungi s-o vinzi, condiția ei contează. Eu o singură și mică curiozitate mai am, pe celelalte mi le-am satisfăcut citind despre brand: cum de apar unele genți atât de repede de la achiziție (mă rog, de când au intrat în posesia unei femei) în licitații? 🙂 Cineva nu are răbdare, nu apreciază cadoul, cine știe?

În fine, iată câteva dintre vedetele licitației.

 

Ediție limitată Hermès 2023, Black Volupto Leather Rock Birkin HAC 40 (Haut à courroies este prima geantă Hermès creată pentru a “căra” șei și ghete de călărie) cu detalii metalice din paladiu.

Birkin Sellier, 20, din aligator Béton, alb mat Togo, Swift & Sombrero, portocaliu H & Craie Swift & Bleu Brume Chèvre Leather Neige Faubourg (e plin de nuanțe cu nume ciudate, înțelegeți voi), cu feronerie de paladiu, (estimare 120.000-180.000 USD)

 

Kelly 35 Retourné, alb mat Himalaya din piele de crocodil Niloticus, 2o22, cu feronerie de paladiu, (estimare 100.000-150.000 USD).

Hermes Kelly 25 Sellier din crocodil Porosus negru strălucitor, cu încuietoare din aur alb de 18k și feronerie cu diamante, (estimare 150.000-200.000 USD)

Birkin 30, din crocodil Porosus lăcuit, cu detalii metalice din aur alb de 18k și diamante, 2019

Hermès Kelly din argint Sterling – una dintre cele mai rare piese create vreodată de Hermès și acum disponibilă la licitație pentru prima dată în șapte ani. (estimare 100.000-200.000 USD)Citiţi şi

Parfumul ambiental al Hotelului “Negresco” va fi creația unui grup de masteranzi din care face parte și o româncă – Monica Bîldea

Parfum de ploaie

Paris Fashion Week – colecția SS 2022 Chanel Haute Couture

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro