Guinot Hydraderm Cellular Energy – alternativă noninvazivă de întinerire

13 April 2016

În premieră în România, a fost lansată cea mai nouă tehnologie de reîntinerire a tenului – Guinot Hydraderm Cellular Energy.

Silhouette-Guinot-2

Cynthia Lambert, International Trainer şi Educational Manager Guinot, a explicat avantajele şi efectele excepţionale ale acestui tratament inovator. Hydraderm Cellular Energy constă în ionizare dinamică, furnizând energie celulelor pielii şi stimulând regenerarea.

Noul aparat Guinot Hydraderm Cellular Energy oferă două tratamente de regenerare:

1. Tratamentul Cellular Energy Jeunesse care oferă regenerare vizibilă a tenului prin stimularea activităţii celulare şi refacerea mecanismului energetic celular. În acelaşi timp, efectul de dublă ionizare facilitează pătrunderea în piele a ingredientelor benefice din produsele Guinot.

2. Tratamentul Celluar Energy Lift care acţionează prin stimularea musculaturii faciale şi are efect de lifting instant.

Noile tratamente GUINOT (patentate şi cu efect spectaculos de înfrumuseţare şi reîntinerire) sunt disponibile în Centrele Silhouette din Bucureşti şi în saloanele partenere din capitală și din țară.Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
792 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro