Horoscopul chinezesc pentru 2024 – Anul Dragonului de Lemn

10 February 2024

Previziunile generale pentru Anul Dragonului Verde de Lemn le aveți aici. Urmează previziunile pe zodii. Dacă nu vă știți zodia în zodiacul chinezesc, vă invit să vă uitați pe diagrama de mai jos la anul nașterii și cărui semn îi corespunde. 

ȘOBOLAN🐀

Poate fi un an bun de afaceri, chiar foarte bun. Veniturile pot fi mai mari decât în anii trecuți. Pot fi promovați la serviciu. Prudența trebuie să fie prezentă atunci când au de semnat contracte. Pot fi păcăliți. Aceeași situație în ceea ce privește prietenii noi sau asociații care tind să se folosească de ei sau să-i înșele.

Și, foarte important: nu trebuie să împrumute pe nimeni cu bani!

În ceea ce privește sănătatea, oasele sunt cele la care trebuie să fie atenți.

BIVOL𓄀

Un an în care sunt preocupați de numeroasele schimbări din viața lor, implicit a unor complicații venite din senin. În special, în a două parte a anului.

Lenea, ieșirea din zona din confort pot fi o ancoră care le poate bloca ascensiunea.

Prudență! Este un an în care li se cere răbdare și apoi vor avea și realizările visate.

Norocul lor, din acest an, va fi cunoașterea unor persoane cu influență care le vor veni în ajutor.
Mai mult, este un an în care bivolii au noroc și în dragoste sau sex.
Sănătatea? Predispoziții la infecții respiratorii.

TIGRU🐯

Un an în care vor face mai greu bani sau se vor lasă consiliați prost și pot face investiții nerentabile. Mai mult, pot ajunge cu ușurință, din cauza neatenției, nepăsării, să aibă accidente, probleme legale sau să plătească amenzi.

Posibil să piardă pe cineva sau să suporte răcirea unei prietenii pe care o prețuiau.
Schimbările venite din senin peste nativul Tigru îl bulversează și nu are puterea să înțeleagă că este în propriul sau interes și să se adapteze.

Trebuie să fie prudenți la stările de nervozitate. Își vor ieși din pepeni mult mai ușor.

IEPURE/PISICA🐇

Posibil că rezultatele financiare să fie modeste în acest an. Dar, per ansamblu, câștigurile vor acoperi cheltuielile. Neplăcută va fi și atmosfera din căminul lor, putând avea ceva disensiuni cu părinții sau copiii. Motivele ținând de domeniul patrimonial.
Sănătatea lor va fi bună, mai disfuncțională fiind doar zona urinară.

DRAGON🐉

Poate fi un an foarte bun, dacă este o persoană echilibrată. Poate fi promovat la serviciu. Veniturile sale financiare pot fi mai mari, dar… va avea tendința
să cheltuiască totul. Și aceasta nu este bine deloc. Trebuie să învețe să nu mai fie risipitor! Este un an în care se autosabotează.

ȘARPE🐍

Un an în care stârnește invidia, bârfele, gelozia în sufletele celor săraci cu duhul. În lunile de vară vor fi cele mai neplăcute momente, iar odată cu toamna vor veni și vremurile mai bune. Ce trebuie să evite în acest an? Extravaganțele și să învețe să fie econom.
Nu este permisă deloc risipa.
În schimb, zona relațională va fi excelentă. Vor străluci și vor cuceri noi teritorii.
Vulnerabiltatea lor va fi în zona ochilor, zona capului.

CAL🐎

Afacerile sale care nu sunt încă puse pe roți îl vor stresa și-l vor scoate din minți. Răbdare! Vă veți chinui mult să faceți cât mai mulți bani. Prea mult! Poate dacă veți înțelege că nu este acesta anul vostru, veți fi înțelepți și vă veți îndrepta energia și atenția spre ce vă este favorabil… ar fi marele noroc. Altfel este posibil să va tulburați prea mult chi-ul și să va creați probleme de sănătate.

Pentru a va găsi un echilibru financiar corect, evitați colaborările cu persoanele născute în anii/luna Șobolanului și Dragonului.

Dacă nu vă aruncați imediat în proiecte de vis, proiecte noi și veți avea răbdare, vor veni și realizările. Mai mult, atuul acestui an sunt noi prietenii și… împăcarea cu un fost dușman.

CAPRA𓃵

Nu va avea un an de dispute sau nu avea ghinionul să plece în vacanță în zone în care pot avea loc calamități naturale. Însă, va trebui să facă ceva. Să aibă grijă să nu se remarce prea tare. Să nu iasă prea mult în față.

Financiar, poate fi un an mediocru.

Dacă vor să înceapă o afacere sau să achiziționeze o casă, o mașină să fie foarte prudenți. Nu acționați fără consiliere de specialitate. Există riscul să va dați mai apoi seama că ați făcut o prostie.

În principiu, dacă nu faceți schimbări radicale în viața dvs, veți trece minunat prin energia acestui an.

MAIMUȚA🐒

Cheltuieli multe, capul plin de griji la care tot căutați soluții. Un an în care trebuie să fiți vigilenți. Va exista tentația să jucați la jocuri de noroc sau la bursă. Nu este cel mai bun an pentru acest tip de aventură financiară.

Sănătatea să este în dizarmonie cu energia anului.

COCOȘ🐓

Un an foarte bun! Prosperitatea este la o secundă distanță. Poate obține o poziție socială mai bună. Este un an în care își poate schimba în bine propriul destin. Dacă trebuie să fie prudenți la ceva, acestea sunt necazurile cu legea. Nu comiteți infracțiuni, nu încălcați regulile rutiere șamd.

CÂINE🐕

Un an al competiției! Sunt mulți care vor încerca să profite de el sau după urma lui. Cu cât au o poziție socială, profesională, financiară mai bună, cu atât îi vor vâna alții locul.

Cei care se ocupă cu afaceri imobiliare, sunt directori sau medici, vor resimți cel mai puternic energia destabilizatoare a acestui an.

Vor consuma prea multă energie și vor fi mai ușor de epuizat, destabilizându-li-se sănătatea. Evitați-i pe cei care vă cer sfaturi sau consilierea. Vă vor epuiza, vampiriza.

Alții, posibil să fie obligați să își schimbe locul de muncă sau să facă investiții proaste sau să piardă în urmă vânzării unui patrimoniu imobiliar șamd.

Trebuie să fie atent la sănătatea sa, existând predispoziția la boli infecțioase sau contagioase.

Dacă vrea să înceapă ceva nou sau simte că nu mai face față singur la serviciu, ar fi bine să ceară ajutorul, să își unească forțele cu ceilalți, să nu acționeze de unul singur.

În lunile de iarnă îi va merge mai bine.

PORC🐷

Un an foarte bun! Va avea norocul să găsească sprijin, oameni cu influență îi vor sta alături. Se va remarca profesional în fața șefilor și a colegilor.

Viață de familie va fi bună. Doar plictiseala poate fi o problemă pentru aceștia în acest an.

Singurul aspect negativ este pierderea unor bunuri personale.

Ina Manta, mulțumim!Citiţi şi

Cum va fi 2024, ANUL DRAGONULUI VERDE DE LEMN

Iar n-o să mai mănânc șnițel…

Apa rece a amintirilor

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro